CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü, CHP Grup Toplantısına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ön seçimden çıkan tablodan memnun olduğunu söyledi, “Sayın Sirmen’in de seçilmiş olmasından son derece memnunuz” dedi.

“TÜM ADAYLAR BAŞARILI OLACAK”

Sirmen ve beraberindekilerle Grup Toplantısının ardından bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ön seçimde çıkan tablodan ben de son derece memnun oldum. Katılımın yüksek olması ve partililerimizin ön seçime yoğun ilgi göstermesi de memnun edici bir başka ayrıntı. Ön seçimle seçilen adaylarımızın başarıya koşacağından hiç şüphem yok. İzmit adayımız Sayın Sirmen'in de seçilmiş olmasından son derece memnunuz" dedi.

SİRMEN: “ENDİŞEYE GEREK YOK”

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen de, yaptığı kısa değerlendirmede, “Sayın Genel Başkanımız nezdinde başta İzmitli partililerimiz olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanındaki CHP’ye gönül vermiş halkımızın artık endişelenmesine gerek kalmamıştır. İlçe örgütümüzün de ilk günden beri söylediği gibi İzmit, hak ettiği sosyal demokrat iktidara ulaşmak için gün saymaya başlamıştır” dedi.

Sirmen ayrıca grup öncesinde Kocaeli milletvekilleri Hurşit Güneş ve Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İlçe Sekreteri Gökhan Ercan ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya ile birlikte öğle yemeği yedi.