KİMEDER (Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği) Üyeleri Kocaeli Bölgesinde Belediye Başkanı Aday Adayı Çıkarıyor.

Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği yönetim kurulu genel başkan yardımcısı Kaşif Şahinkesen AK Parti Gebze Belediyesi, yönetim kurulu üyesi Deniz Kolo AK Parti Çayırova Belediyesi, Ali Toltar AK Parti Dilovası Belediyesi, Halim Bülbül AK Parti Gebze Belediye Başkanı Aday Adayı oldular.

Gebze Belediyesi eski meclis üyelerinde olan Zeki Gedikoğlu şu aralar KİMEDER (Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği) Başkanlığı görevini yürütüyor.

GEDİKOĞLU ADAY OLACAK MI?

Bilindiği gibi Zeki Gedikoğlu siyasette Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi arasında sürdürdü. Bir ara DYP’den Gebze Belediye Başkanı adayı bile oldu. Sonra bu partiyle ilişkilerin kesti AK Parti ile yakınlaştı. Şu aralar  yerel seçimler öncesinde Zeki Gedikoğlu  yeniden siyasete dönüş yapmış gibi görünüyor. İddialara göre AK Parti’den belediye başkanlığına yada meclis üyeliği adaylığı için hazırlık yapıyor. Ne kadar doğru bilemeyiz ancak Gedikoğlu siyasetten kopacak gibi görünmüyor. 

Haber : Metin YÜKSEL - 41 Havadis Muhabiri