Narkotik Polisi’nin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları da aralıksız devam ediyor. Son bir ay içinde  İzmit ve çevresinde yapılan operasyonda, çok sayıda satıcı gözaltına alındı,  çok miktarda extasy hap, bonzai ve esrar ele geçirildi.

İSTANBUL’DAN GELİYOR

Kocaeli polisi, ilimizde torbacılar tarafından  dağıtılan uyuşturucuların İstanbul’daki Baron’lardan geldiğini belirledi. Bir süre önce İstanbul’dan ilimizdeki torbacılara  hap getiren  Kamil Şirin(41) isimli sanık, üzerindeki 780 adet uyuşturucu hapla birlikte  Kuruçeşme turnikelerinde yakalandı.  Yarımca Bölge Trafik mevkiinde durdurulan bir başka araçta  Taner Nemutlu, Tolga Önder ve Tugay Ozan isimli dağıtıcılar gözaltına alınırken, 500 adet extasy hap ele geçirildi.

60 PAKET BONZAİ

Uyuşturucu konusunda titiz takibi sürdüren Kocaeli Polisi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen operasyonlarda  yine İstanbul’dan İzmit’teki torbacılara  mal getirdiği belirlenen  Uğur Özpoyraz, Yalçın  Kaçmaz, Mehmet Gündoğan isimli sanıkları 60 paket  bonzai ile,  İslam Genç isimli sanığı  10 kilo esrar ile  yakaladığı açıklandı. Körfez’de bir eve yapılan operasyonda da  500 gram esrar ve bir tabanca ele geçti. Sanıkların tutuklandığı açıklandı.