Türkiye 25.Dönem milletvekillerini seçmek için 7 Haziran'da sandık başına gidecek. Genel seçimlerinde oy kullanacak seçmenlerin oy kağıtları da önceki ayda muhtarlıklara geldi. AKP'den yeniden milletvekili adayı olan mevcut milletvekilleri Fikri Işık, Zeki Aygün ve İlyas Şeker, seçimlerde oylarını Başiskele'deki Bahçecik Damlar İlkokulu'nda kullanacak.
 
MEVCUT VEKİLLER AYNI OKULDA
AKP'de 25.Dönem için milletvekili adayı olan 11 isim de 7 Haziran genel seçimleri için bağlı oldukları ilçelerde sandık başına gidecek. AKP'nin mevcut milletvekillerinden olan adaylar Fikri Işık, İlyas Şeker ve Zeki Aygün oy kullanma işlemlerini Başiskele'de bulunan Bahçecik Damlar İlkokulu'nda gerçekleştirecek. Bakan Fikri Işık, Damlar İlkokulu'nda 1034 No'lu Sandık'ta, Zeki Aygün 1038 No'lu Sandık'ta ve İlyas Şeker 1035 No'lu Sandık'ta oylarını kullanacak.
 
KADIN ADAYLAR
AKP'de 2'nci sıradan aday gösterilen Radiye Sezer Katırcıoğlu ise oyunu Değirmendere Merkez Mahallesi'nde bulunan Atatürk Ortaokulu'nda 1050 No'lu sandıkta kullanacak. AKP'nin diğer adayı Ayşe Müge Olşen de oyunu Turgut Mahallesi'ndeki Tevfik Seno Arda Lisesi'nde 1045 No'lu sandıkta kullanacak.
 
ADAYLARIN SANDIKLARI
Diğer adaylardan Cemalettin Kaflı Gebze Hacı Halil Mahallesi'ndeki Solakoğlu Kız Meslek Lisesi 1169 No'lu sandıkta, Mehmet Akif Yılmaz, Başiskele'deki Misak-ı Milli İlköğretim Okulu 1002 No'lu sandıkta, Sami Çakır Kartepe Maşukiye'deki Leyla Sarıgöz İlkokulu 1161 No'lu sandıkta, Halit Çokan Yuvacık'taki Gübretaş İlköğretim Okulu 1088 No'lu sandıkta, Yahya Coşkun Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu 1109 No'lu sandıkta, ve Yalçın Coştur ise Gebze Ulus Mahallesi'nde Ulus İlköğretim İlköğretim Okulu 2254 No'lu sandıkta oylarını kullanacak.