CHP milletvekilleri, ilçe başkanları bir araya geldi.Yapılan toplantıda CHP'nin  2015 yılı yol haritası cizildi.

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya ile bir araya geldi. Gölcük Hisareyn de bulunan Gölbaşı Restaurant’ta Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin ev sahipliğinde yemekli gerçekleşen toplantıda; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı için yapılacak olan törenle ilgili görüşüldü. Ardından kısa bir konuşma yapan başkan Kuşkan, “Kentin her bölgesini dolaşıyoruz, insanlara değmeye çalışıyoruz. Bizi şehrin her bölgesinde görebilirsiniz. Organizasyonlarımıza da yoğun bir şekilde devam edeceğiz dedi.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı devlet töreninin 28 Ekim Salı günü saat 13.00 de gerçekleşeceğini söyleyen CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “ CHP İl Örgütü olarak kendilerinin 28 Ekim Salı günü saat 14.00 da tören düzenleyeceklerini belirtti. Kuşkan, 29 Ekim de ADD’nin düzenleyeceği etkinliğe de katılacaklarını ifade etti. Konuşmasında 2015 genel seçimlere de değinen Kuşkan, “Seçimlerin büyük ihtimalle normal tarihi olan 7 Haziran’dan önce yani Nisan ayının 26 sı gibi yapılacağını bu nedenle de 6, 6.5 ay gibi bir sürenin olduğunu belirtti.

YOL HARİTAMIZI ÇİZMEMİZ GEREKİYOR

Seçimlere kısa bir süre kaldığını dile getiren Kuşkan, "CHP İl Örgütü olarak yavaş yavaş yol haritamızı çizmemiz gerekiyor” dedi. Yerel seçimlerde herkesin gayretli bir şekilde çalıştığını ifade eden Kuşkan, “ Birden fazla aday olan ilçelerde ön seçim yaptık. Ön seçim bir anlayışı yerleştirmek noktasında önemliydi. Gelinen noktada ise olası milletvekili seçimi ön seçimle yapılması noktasındadır. İlçe Örgütlerimiz en kısa zamanda kendi aralarında bu konuyu görüşüp, bizlere kararlarını bildirmelerinin ardından gelen kararı oluşturup genel merkeze bildireceğiz. Büyük ihtimalle de hayata geçecek ve yerel seçimlerde yaşadığımız noktaya gelecektir” diye konuştu.