Odanın genç yönetim kurulu üyesi Adem Kabul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mevcut oda başkanı Alpay Hacıoğlu hakkında resmi evrakta sahtecilik ve haksız kazanç sağlamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAMAK
3 yönetim kurulu üyesinin imza verdiğini, bir tanesinin de şahitlik yaptığını söyleyen Kabul, Oda tarafından bazı üyelere verilmiş sahte imzalı resmi evraklar elimizde. Mahkeme sonucunu bekliyoruz. Takipçisiyiz” diye yazdı. İşte Adem Kabul’ün o paylaşımı;

BİLMENİZ GEREKİYOR
“Emlakçı meslektaşlarım...
Maalesef ki Kocaeli Emlakçılar Odası başkanının görevde olduğu süre zarfında oda ile ilgili kararları yönetim kurulundan bağımsız şahsi çıkarlarına göre saklı, gizli yöneten Alpay Hacıoğlu hakkında bazı konuları bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.

6 KİŞİDEN 4’Ü
Bir süre önce Kocaeli Emlakçılar Odası yönetiminden ben dâhil 3 kişi savcılığa Alpay HACIOGLU hakkında resmi evrakta sahtecilik ve haksız kazanç sağlamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunduk. Yönetim kurulu üyemizden 1 kişi de bizi destekleyerek resmi şahit oldu. Yani toplamda 6 kişilik yönetim kurulunun 4 tanesi başkan Alpay Hacıoğlu’nun başkanlığı ahlaklı bir şekilde yönetemediğine inanmakta.

YOLSUZLUĞA GÖZ YUMMADIK
Bu 4 kişi haksızlığa, hırsızlığa, yolsuzluğa göz yummadık. Sorduk, sorguladık, tespit ettik savcılığa şikâyet ettik. İlgili müfettiş odayı denetime geldi. Oda tarafından bazı üyelere verilmiş sahte imzalı resmi evraklar elimizde. Mahkeme sonucunu bekliyoruz... Takipçisiyiz.

ŞAHSİ ÇIKARLAR İÇİNDE
Alpay Hacıoğlu’nun usulsüzlükler ve şahsi çıkarlar içerisinde olduğunu gördüğüm anda karşısında durduğumu bilmenizi isterim. Usulsüzlüklerle alakalı detayları önümüzdeki günlerde paylaşarak meslektaşlarımı bilgilendirmeye devam edeceğim. Saygılar
KOCAELİ EMLAKÇILAR ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Âdem KABUL