Dilovası Bağdat Caddesi'nde üzerinde bulunan kuyumcuya müşteri gibi giren şahıs dükkan sahibi ile altın mücevherlere baktı. Hırsız, elindeki taşla dükkan sahibinin yüzüne vurduktan sonra altınlarla dükkandan kaçan zanlı kayıplara karışmıştı.

Dilovası Emniyet ekiplerinin çalışmalarıyla, altınlarla birlikte kayıplara karışan S.G hırsızlık olayın üzerinde 24 saat geçmeden yakalanarak Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Konu hakkında basın açıklamasında bulunan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ''Emniyet Müdürlüğümüzce, 21.08.2021 günü Dilovası ilçemizde meydana gelen Kuyumcudan Gasp(Yağma) olayı ile ilgili olarak, olayın şüphelisi S.G. isimli şahıs 22.08.2021 günü İstanbul ilinde yapılan operasyonla ekiplerimizce yakalanmıştır. Şüpheli S.G. isimli şahıs Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemleri ardından 22.08.2021 günü mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' ifadelerine yer verdi.