Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Mehmet Aşıla 29 Ekim Pazar günü Hakkari İl Divan Kurulu toplantısına katıldı.

Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Başkanı Ali Özer'in de eşlik ettiği milletvekili Mehmet Aşıla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ile Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla törene katılım sağladı.

Cumhuriyet programı sonrası Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası'nda (HATSO) düzenlenen Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Divan Kurulu programını gerçekleştiren  Milletvekili Aşila esnaf ziyaretlerinde bulunarak üye çalışmasında bulundu.

Üye çalışmaları sonrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hakkari Valisi aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in Hakkari öğretmenevindeki resepsiyon programınada katılım sağlayan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşila sosyal medya hesabında ''Hakkari de Milli Görüşü Yeniden Refahı bekliyormuş'' ifadelerinde bulundu.

Mehmet Aşila kimdir?

1961 Çorum doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. Uzun yıllar toprak sanayi sektöründe bulundu. Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görevlerde bulundu. Fazilet Partisi’nde Belediye Meclisi üyeliği, Saadet Partisi’nde uzun yıllar il başkanlığı görevlerinde bulundu. Milletvekili ve Belediye Başkanı adayı oldu. Erbakan Vakfı kurucu İl Başkanlığı yaptı. Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK üyesi. Evli ve 4 çocuk babası.