İşte Kocaeli Valiliği tarafından alınan tedbirler:

1. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı yılbaşı süresince sorumluluk bölgeleri itibarıyla huzur planlarını uygulamaya koyacaklardır. Halkın alışveriş yaptığı yerlerde, otogar, istasyon, liman ve şehir içi otobüs, tramvay duraklarında en üst düzeyde güvenlik tedbirleri alınacak, yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi yollar ve karayolları üzerinde görev yapacak trafik ekipleri veya timlerinin sayıları artırılacak, devriye ve nöbet hizmetleri uygulanacaktır.

2. Gıda üreten iş yerleri ile satışını yapan ve toplu tüketim yerlerinde gıda güvenliğine ve tüketicinin aldatılmasının önlenmesine yönelik kontroller sıklaştırılacaktır.

3. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce kaçak, sahte içki üretimi ve dağıtımının engellenmesi noktasında gerekli denetimler yapılarak (yılbaşı gecesi dahil), sahte, bandrolsüz içki satışı yapanların tespiti ile haklarında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır.

4. Belediyelerce toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğin sağlanması amacıyla gerekli tedbirler önceden planlanacak, itfaiye, su, kanalizasyon ve doğalgaz arıza ekipleri hazır hale getirilecek ve nöbetçi memurlukları vatandaş müracaatlarına açık tutulacaktır.

5. Yılbaşında halkın sağlıkla ilgili problemlerinin çözümlenmesi için hastane ve sağlık kuruluşlarında nöbetçi personel bulundurulması konusunda üst yöneticiler tarafından önceden planlama yapılacaktır.

6. Elektrik arızalarına anında müdahale için SEDAŞ İl Koordinatörlüğü tarafından yeteri kadar ekip göreve hazır bulundurulacaktır.

7. Telefon arızalarına karşı İl Telekom Müdürlüğü arıza ekiplerini hazır bulunduracaktır.

8. Yerleşim yerleri içerisinde, işyerleri ve apartman altlarında sıvılaştırılmış petrol gazı tüpleri satışı yapılan bayilerin herhangi bir tehlike arz etmemeleri için mevzuatta belirlenen ve bulundurmaları gereken tüp miktarını aşıp aşmadıkları ile tehlike arz edip etmediği hususlarında gerekli denetim ile kontrolleri Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Belediyeler tarafından yapılacaktır.

9. Yılbaşında meydana gelebilecek sel, su baskını, aşırı kar yağışı, fırtına, yangın vb. doğal afetlere anında müdahale ve yolların trafiğe açık tutulması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolları 14. Şube Şefliği ile ilgili belediyelerin üst yöneticileri tarafından önceden planlama yapılacak, yeterli ekip, araç ve teçhizatları ile birlikte hizmete hazır halde bulundurulacaktır.

 

Kocaeli Yılbaşı Programları

Yepyeni bir seneye adım atacağımız yılbaşı günü insanların aklında tek bir soru işareti var, yılbaşında kim nerede çıkıyor?

2021'in stresini eğlenerek atmak isteyenler için 2022 yılbaşı programlarını 41havadis.com okuyucuları için derledik...

Yeni yıla yepyeni umutlarla, yeni hayallerle girmek üzereyiz.

Pek çoğumuz yılbaşı gecesini evde, televizyon başında geçirecek.

Ama ev dışında, eğlenerek, sevdikleriyle güzel bir yemek yiyerek geçirmek isteyenler de var.

Kocaeli'de ki eğlence mekanları, otel, restoran ve barlar bu anlamda hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Her yıl olduğu gibi, siz okurları için Kocaeli'de yılbaşı programlarını sizler için derledeğimiz yılbaşı programları.

 

WELBORN LUXURY HOTEL

Yeşim Salkım ile yeni yıla girmek isteyen Kocaeliler Wellborn Luxury Hotel Kocaeli 2022 yılbaşı sanatçı programında ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın şarkıları ile yılbaşı konaklama seçenekleriyle yeni yıla güzel bir başlangıç yapmabilir.

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
TEL:0 262 300 00 00
GSM:0 535 490 93 19
E-POSTA:info@wellbornhotel.com
WEB:www.wellbornhotel.com
ADRES:Sahil Mahallesi, Cevdet Dudayev Caddesi No: 53 Başiskele, KOCAELİ

 

KARTEPE PARK OTEL

Kartepe Park Otel, 2022 yılbaşı otel programında sizler için hazırlanan özel yılbaşı menüsü ve Grup Armoni eğlencesiyle harika bir yılbaşı gecesi Kocaeli Kartepe'de sizleri bekliyor.

Kartepe Park Otel Kocaeli Yılbaşı Programı 2022

Saat: 19:30 - 01:30

Meze Kombinasyonu Maskolin yeşillikleri üzerinde zeytinyağlı yaprak sarma, kıtır ekmek üzerinde muhammara, rus salatası, ezine beyaz peynir, patlıcan borani, baby domates, çengelköy salatalık ve limon dilimi Sebzeli Çin Böreği (soya sos eşliğinde) Crispi Yeşillik (salatası baharatlı çıtır yufka balzamik sos eşliğinde) Kestaneli İç Pilavlı Hindi Tandır (tereyağında sotelenmiş taze bahçe sebzeleri, dağ kekiği ve sığır kemiği sos eşliğinde)

Franbuazlı ve Çikolatalı Kalp Şeklinde Yeni Yıl Pastası Mevsim Meyveleri Alkolsüz Soft İçecek

Kişi Başı Fiyat:220 TL

Kamu Personeli İndirimli Fiyat:200 TL

Çocuk Menüsü Açık büfe akşam yemeği (köfte, piliç şiş, pilav, patates, tatlı, meşrubat) Palyaço eşliğinde eğlence

Çocuk Programı Fiyatı: 70 TL

Kamu Personeli İndirimli Fiyat: 60 TL

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
TEL:0 262 353 43 71
GSM:0 537 369 20 39
E-POSTA:info@kartepeparkotel.com.tr
WEB:www.kartepeparkotel.com.tr
ADRES:Körfez Mah. Ömer Yalçın Cd. No:25 Derbent Kartepe KOCAELİ

DOUBLETREE BY HİLTON KOCAELİ 

DoubleTree Hilton Kocaeli Avlu'da Yılbaşı Partisi Sokak partisi konseptinde gerçekleşecek şehrin en sıradaşı ve iddialı yılbaşı eğlencesini organize eden DoubleTree by Hilton Kocaeli'den Yılbaşı Paketi 31 Aralık Giriş - 2 Ocak Çıkış.

Yılbaşı Partisi Katılımı Geç Kahvaltı Spa Kullanımı ve Masaj HArcamalarında %20 İndirim sunan DoubleTree Hilton Kocaeli  1700 TL Çift Kişilik Odada Kişibaşı Fiyatı ile Kocaelileri bekliyor.

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
TEL:0262 300 40 00
GSM:0532 130 47 94
WEB:www.hilton.com.tr
ADRES:Ataevler Mah. Özgürlük Cad. No:4B Kartepe Kocaeli

EL GARDEN HOTEL KARTEPE

Muhteşem yılbaşı programı ile 2022 yılına El Garden Hotel Kartepe'de sahne alacak ULVİ VE ÖZLEM KIRIMLI ile eğlenceye start veriyor..

Zengin menü ve limitli yerli içki ile yeni yıla girmek için Kocaelileri bekliyor.

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
TEL:0262 354 35 35
E-POSTA:info@elgardenotel.com
WEB:www.elgardenotel.com
ADRES:Maşukiye Mahallesi, Leyla Atakan Cd. D:No/43, 41250 Kartepe Kocaeli

MOTALİ LİFE HOTEL KOCAELİ

Muhteşem bir yılbaşı programı Kocaelileri Motali Life Hotel Kocaeli'de, yılbaşı eğlencesi ve yılbaşı programı Harun Uygur ve orkestrası ile Kocaelileri bekliyor.

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
TEL:0262 354 22 71
E-POSTA:info@motalilife.com
WEB:www.motalilife.com
ADRES:Maşukiye, Kartepe Cad. Çınarlı Mah. No:38, 41295 Kartepe Kocaeli

HAYAL KAHVESİ KOCAELİ

Muhteşem bir yılbaşı konseri  DJ Ali Taş ile 90'lar Türkçe Pop Gecesi, Hayal Kahvesi Kocaeli Sahnesi'nde sizlerle. Eğer yeni yıla Kocaeli'nde girecekseniz DJ Ali Taş ile yılbaşı programına katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Girişin 113.00 TL olan bilet fiyatına 1 adet içecek dahildir.

Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurması gerekiyor..  Etkinlikte 18 yaş sınırı olduğuna dikkat edilmeli.. Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. 

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
GSM:0555 883 00 41
E-POSTA:info@hayalkahvesikocaeli.com
WEB:www.hayalkahvesi.com.tr
ADRES:Symbol Yaşam Merkezi Ovacik mahallesi D-100 karayolu üzeri No:34 Başiskele Kocaeli

THE GREEN PARK HOTEL KARTEPE

Muhteşem bir yılbaşı eğlencesi Kartepe'de sizleri bekliyor. Yılbaşı Özel Programında sevilen sanatçı Merve ÖZBEY sahne alacak. 

TARİH:31 Aralık 2021 - 1 Ocak 2022
TEL:0 262 315 47 00
E-POSTA:kartepesatis@thegreenpark.com
WEB:www.karteperesort.com
ADRES:The Green Park Kartepe Resort - Spa Kartepe KOCAELİ