Cemaat halinde kılınan bayram namazları, son iki yıldır pandemi nedeniyle çeşitli tedbirler kapsamında gerçekleşiyor. Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar, 2021 Kocaeli Kurban Bayramı namazı saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Bu kapsamda Kocaeli bayram namazı saati, bu vakti kaçırmak istemeyenler tarafından araştırılıyor. Diyanet tarafından yayınlanan il il namaz saatleri listesi ile Kocaeli bayram namazı vakti haberimizde yer alıyor.
Kocaelili vatandaşlar, bu yıl Kocaeli'de bayram namazı saat kaçta kılınacak diye merak ediyor. Önce bayram namazını eda edip ardından birbiriyle bayramlaşan Müslümanlar, her bayram olduğu gibi bu bayram sabahı da namaz için camilere akın edecek. Namaz vaktini kaçırmak istemeyen vatandaşlar, 2021 Kocaeli Kurban Bayramı namazı vakti hakkında araştırma yapıyor. Kocaeli bayram namazı saati Diyanet'in il il namaz saatleri listesi ile açıklık kazandı. Kocaeli için bayram namazı saat kaçta sorusunun yanıtı haberimizde.

KOCAELİ BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Bu yıl Kurban Bayramı 20 Temmuz Salı günü başlayacak. Bayramın ilk günü güneşin doğuşunu takiben kılınan bayram namazı saatleri yurdun dört bir yanında merak ediliyor. Camilerde namaz için bir araya gelmeye hazırlanan vatandaşlar, Kocaeli bayram namazı saati hakkında araştırma yapıyor.

 

KOCAELİ BAYRAM NAMAZI VAKTİ

Diyanet'in il il bayram namazı saatleri listesine göre bu yıl Kocaeli'de Kurban Bayramı namazı saat 06:20'de kılınacak. Kurban kesimi de namaz kılındıktan hemen sonra başlayacak.