Gazetemiz 41havadis.com'un 3 Haziran günü ''Dilovası'nda CHP yok oluyor!'' başlıklı haberimizde, CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu'nun ilçeyi ilgilendiren hiçbir konuda açıklamada bulunmaması Dilovası'nda, CHP'nin ölüm sessizliği şeklinde yorumlanmasına neden olduğuna değindiğimiz haberimize karşı sosyal medya hesabında açıklamada bulunan CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu skandal boyutta bir açıklamada bulundu. 

''DİLOVASI'NDA CHP ZATEN YILLARDIR YOKTU''

Erenoğlu ''Dilovası'nda CHP zaten yıllardır yoktu. Bir araştırma yaparsanız farkı görürsünüz...'' ifadelerinde bulunması partilileri tarafından şok etkisi yarattı.

''CHP YOKTU SÖZÜNÜZ ÜZÜCÜ DURUM''

Erenoğlu'nun bu paylaşımına yorum atan Dilovası Meclis üyesi Metin Dalgalı ise ''Sayın başkanım, CHP yoktu sözünüz üzücü bir durum, mücadele anlayışında bir birey bile çok kıymetlidir. Ülkenin ana muhalefet görevini yerine getiren siz ilçe başkanıma yakıştıramadım bir kardeş eleştirisi olarak al'' sözleriyle eleştiride bulundu..

CHP’nin 2023 seçimlerine start verdiği bu günlerde, sessiz duruşuyla Kocaeli'de CHP’nin en sönük ilçe başkanı olarak adını tarihe yazdıracak olan Gökalp Erenoğlu ile yola devam etmesi şaşkınlık yaratmaya devam ediyor