Kocaeli'de önde gelen ve tanınan isimler, Anneler Günü'nü en anlamlı fotoğraf ve mesajlarla sosyal medya hesaplarından kutladı.

Bizlerde 41havadis.com olarak sizler için en dikkat çeken Anneler Günü paylaşımlarını derledik...

Corona virüsü nedeniyle bu yıl Anneler Günü buruk geçiyor. Herkes gibi anneleriyle kucaklaşamayan Kocaeliler sosyal medya paylaşımlarıyla annelerine olan özlemlerini dile getirdi.

 

İpek Çulha

Malum süreçler dolayısıyla uzun süredir annesine ve kızına uzak bir anne olarak, karnından doğduğumu zannettiğim ama tam kalbinden doğduğumu farkettiğim annem başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutlarım.... Yeniden sarılırız umuduyla

Gültekin Şenel

ANNEME Belki başarınca büyüdük sandık. Doğrusu büyüdük, belki de basardıkda. Elbetteki Tarihi, uygarlığı, büyük keşifleri, buluşları, daha bunlara benzer bütün önemli insanlık olaylarını başaranların başında büyük insanlar gelir. Ancak, bu büyük kişileri insanlık alemine hediye eden de annelerdir. Her dahinin, büyük bilim insanlarının, büyük devlet adamının, büyük bir komutanın, ünlü bir sanatçının, bilginin yapısında bir anne sütünün ılık, tatlı payı; bir anne şefkatinin, göz nurunun kutsal izleri, anıları vardır. Özetle söylemek gerekirse, Başarı gibi gördüğümüz ve gururla paylaştığımız bütün meziyetlerimizin arkasında asıl başarının mimari Annelerimiz vardır. Sevgileri bir güne değil, bir ömre bedel, başta canım ANNEM olmak üzere eşimin ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum.

Kıymet Ayan

Bu gülleri şu veya bu nedenle evlatlarını yitirmiş tüm bağrı yanık annelere armağan ediyorum..!

Enver Yıldırım

Annem ve çocuklarımın annesi, rehberliğiniz ve desteğiniz olmadan hayatı düşünemiyorum. Anneler gününüz kutlu olsun.

 

Tahsin Tarhan 

Dünya üzerinde herhangi bir insanın bizi sevebileceği en büyük ölçüde seven, dünyanın en değerli varlıkları olan, hayat yolunu kendi için değil çocuğu için cefa ile çizen tüm emekçi annelerimizin, anneler günü kutlu olsun. Çocuklarımızın anneleri, annelerimiz bu ülkeye huzur sizin dualarınız, emekleriniz ve iyi dileklerinizle gelecek. Yüreği evladı için atan tüm annelerin eli üzerimizde..

 Ercan Dalkılıç

 

Ali Toltar
Başta annemin ve eşimin olmak üzere
Tüm Annelerin
Anne gibilerin
Anne yarılarının
Anne olmak isteyenlerin
Anne olamayanların
Anne olup ta kaybedenlerin
Anneleri Melek olanlarin
Annelerine hasret kalanlarin.
Annesinin farkında olanın
Olmayanın.
Hepsinin #AnnelerGünüKutluOlsun

Cüneyt Şentürk

Başımın tacı, canım, gönlümün ilacı, varlık sebebim, desteklerin ile her alanda muvaffak olduğum kıymetli annem bu sıralar görüşemesek bile dualarını derinden hissediyorum. Anneler günün kutlu olsun. Ellerinden öperim. Seni seviyorum, iyi ki benim annemsin

Abdullah Eryarsoy 

Herkes bilmelidir ki, her ne sebeple olursa olsun bir kadının şiddete maruz bırakılması ve canına kıyılması, en büyük zulümdür. Ne #EmineBulut'un "Ölmek istemiyorum!" feryadını ne de evladının "Anne ölme!" haykırışını asla unutmayacağız!

 

Musa Yılmaz

Başta annem ve eşimin annesi annem olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Tüm annelere sağlık,huzur,mutluluk için de uzun ömürler dilerim.

 

Serap Çakır 

“Benim annem yüz mevsim açar, Yüzü de bahar. Kan ağlasa gülücük saçar, Sözü de bahar, özü de bahar. Benim annem yüz mevsim açar.” Kendi annem,vefat eden anneler,şehit annelerimiz,anne adayları ve tüm annelerin günü kutlu olsun .

 

Şevki Demirci

Koşulsuz sevgi, şevkat ve fedakarlıklarıyla baştacımız olan, bizlere Cenneti Dünya’da yaşatan ve haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere, bu zor günlerde görevinin başında evlatlarından ayrı kalmak zorunda olan ve tüm annelerimizin “Anneler Günü” kutlu olsun.