DEVA Kocaeli İl Başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Semih Taşveren, şu ifadelere yer verdi:

"Daha iyi bir Kocaeli ve Türkiye için çalışmanın onurunu yaşadım"
"Sevgili Deva Partisi Üyeleri ve Değerli Kocaeli Halkı, Ben, Semih Taşveren, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca, sizlerle birlikte, daha iyi bir Kocaeli ve Türkiye için çalışmanın onurunu yaşadım. Ancak, bugün itibariyle, gördüğüm lüzum üzerine, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım. Bu kararımı alırken, son derece zorlandığımı belirtmek isterim. Çünkü, son 3 yıla yakın süredir, sizlerle omuz omuza vererek, bu kutlu davanın bir parçası olmak, benim için büyük bir gurur kaynağı oldu.

"Hepimizin ortak sorumluluğudur"
İstifa etme kararımı alırken, Deva Partisi'nde birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz, bu süreçte bana destek oldunuz, yanımda durdunuz ve birlikte, daha iyi bir Kocaeli ve Türkiye için çalıştık. Bu süreçte edindiğim deneyimler ve anılar, benim için her zaman değerli olacak.
Bundan sonra, sade bir vatandaş olarak, daha iyi bir gelecek için mücadele etmeye devam edeceğim. Bu süreçte, sizlerin de desteğini bekliyorum. Çünkü, daha iyi bir Türkiye ve Kocaeli için mücadele, sadece bir partiye ya da bir kişiye bağlı değildir, hepimizin ortak sorumluluğudur."