Başvuruları geçtiğimiz yıl içinde tamamlanan TOKİ konutları, Kocaeli’de İzmit, Derince, Gebze, Körfez, Dilovası ve Kandıra olmak üzere 6 ilçede inşa edilecek.

Toplamda 5 bin 200 konutun yapılacağı sosyal konut projesinde kura tarihleri de netlik kazandı.

TOKİ’den yapılan duyuruya göre, Toplam 5 bin 200 konutun hak sahibini bulacağı kura çekimi 18-19-20-21 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Söz konusu kura çekimleri, 18 Ocak'ta İzmit, 19 Ocak'ta Derince, 20 Ocak'ta Gebze ve Körfez, 21 Ocak'ta ise Dilovası ve Kandıra’daki konutlar için yapılacak. Kuralar İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda çekilecek.

KOCAELİ TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE


KOCAELİ TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

KOCAELİ 2023 TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk kuralarımızı 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan illerinde başlatıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurdu. TOKİ Şırnak sosyal konut kuraları tamamlandı. TOKİ kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığının internet sitesi üzerinden ve e Devlet'ten sorgulanabilecek.

 

Kocaeli TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle, Gebze TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle, Dilovası TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle, Derince TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle, Körfez TOKİ kura çekilişi sonuçları canlı izle,