İmperial Park Otel’de bir araya gelen Kocaeli'de ki otel ve restoran temsilcileri, yılbaşı programlarını ve fiyatlarını açıkladı, kamuoyunu bilgilendirdi.

2016 YILBAŞI PROGRAMLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Kocaeli'de faaliyet gösteren oteller ve restoranlar yılbaşı programlarını şimdiden belirledi. Kocaeli Turizm Derneği Başkanı Soner Kılıç, Ramada Plaza Genel Müdürü Cengiz Caner, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Orhan Bayramin, Teona Otel Genel Müdürü Adil Kaplan, Otel Asya Genel Müdürü Nazmi Çaycı, Wellborn Luxury Otel Müdürü Behiye Şalk, Wes Otel Müdürü Güliz Yavuz ile dernek yönetiminin katıldığı toplantıda, yılbaşı programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verildi.

-------------------------------------------------------Reklam-------------------------------------------------------

41havadis.com

Reklam Vererek Yılbaşı

Programlarınızı Duyurabilirsiniz.

REKLAM DANIŞMANI

0505 201 21 37

 

RAMADA’DA 3 FARKLI KONSEPT

Ramada Plaza İzmit Otel Genel Müdürü Cengiz Caner, yılbaşında kırmızı et ağırlıklı bir mönü hazırladıklarını, ancak yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi hindinin de masaları süsleyeceğini belirtti. Sadece yerli müşteriler için değil, yabancı müşteriler için de yılbaşı mönüsü hazırladıklarını belirten Caner, üç farklı konseptte hazırladıkları, bunların fiyatının 200 TL olduğunu açıkladı. Yılbaşı programına katılıp, geceyi otelde geçirmek isteyene ise bu 500 TL’ye malolacak.

OTEL ASYA’DA 120 TL

Otel Asya’nın programını anlatan genel müdür Nazmi Çaycı, 120 liradan başlayan fiyatları ile eğlenceli bir gece hazırladıklarını aktardı. Fırat ve orkestrası ile piyanist İrfan, Solist İlayda, Mete ve İsmet yer alırken, Oryantal Rüya dans şov yapacak. Çaycı, mönülerinin de oldukça zengin olduğunu belirtti.

Wesh Otel’den Güliz Yavuz, yılbaşı gecesinin dışında, konaklamalı seçenek de sunacaklarını belirtti. Fiyatların 170-480 TL arasında değiştiği belirtildi.

YUNANLI SANATÇI YORGO WELLBORN’DE

Wellborn Hotel Luxury Genel Müdürü Behiye Şalk, zengin mönülerin yanı sıra gecede ünlü sanatçı Yunanlı sanatçı Yorgo’nun sahne alacağını söyledi. En ucuz yılbaşı menüsü Wellborn Otelde yılbayı gecesi 75 liradan fiyatları başlıyor. Motali Otel’de piyanist Çetin Demirci, Solist Aysel Demir, Betül Demirci ve Pera orkestrası sahne alacak ve mönülerin fiyatı da 160 lira olacak. Teona Otel de yılbaşı gecesi menüsü 110 lira olarak belirlediğini açıkladı.

IMPERIAL OTEL YILBAŞI PROGRAMI 200 LİRA

İmperial Otel’de Belinay balo salonunda Gürbüz Acar ve Orkestrası ile müzik olacağı bar eğlencesi 100 lira, yılbaşı programı 200 lira olarak belirledi. 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

41havadis.com

Reklam Vererek Yılbaşı

Programlarınızı Duyurabilirsiniz.

REKLAM DANIŞMANI

0505 201 21 37