İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Spor Birimi gelen talepler üzerine akşam ve haftasonları da fitness salonlarının açık kalacağı bilgisini verdi.

YOĞUN İLGİ

Yahyakaptan Hanımeli Kültür Merkezi’nde, Yuvam Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde, 42 Evler Sağlık Ocağı Binası’nda ve Belsa Plaza B Blok/9 Katta bulunan fitness salonlarının 2013 sezonunda tam kapasiteyle çalıştığını ifade eden belediye yetkilileri fitness salonlarından bu güne kadar toplam 1759 kadının yararlandığını söyledi.

TALEPLERİ DEĞERLENDİRDİK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın fitness salonlarına büyük önem verdiğini ve titizlikle takip ettiğini dile getiren yetkililer “ uzman eğitmenler tarafından, hijyenik koşullarda ücretsiz olarak verilen eğitimlerimizi artık akşam saatleri ve haftasonları da gerçekleştireceğiz.

Gelen talepleri değerlendirerek bu kararı aldık. Yeni programa göre kadınlarımız Belsa Plaza Spor Salonu’ndan Cumartesi-Pazar günleri 09.00-12.00 saatleri arasında, Yahyakaptan Hanımeli Spor Salonu’ndan Pazartesi-Cuma akşamları 18.00-20.00 saatleri arasında ve Yuvam Necip Fazıl Kısakürek Spor Salonu’ndan Salı–Perşembe akşamları 18.00-20.00 saatleri arasında faydalanabilirler” dedi.