Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı da icra dairelerinde görev yapmak üzere uygulama ve sözlü sınav sonucuna göre 814 sözleşmeli icra katibi istihdam edecek. Adalet Bakanlığı'nın

KOCAELİ ADLİYESİ

İcra Katibi: 10

Zabıt Katibi: 45

Mübaşir: 6

Güvenlik görevlisi: 5

GEBZE ADLİYESİ

İcra Katibi: 5

Zabıt Katibi: 30

Mübaşir: 2

Güvenlik görevlisi: 20

GÖLCÜK ADLİYESİ

İcra Katibi: 1

Zabıt Katibi: 3

KÖRFEZ ADLİYESİ

İcra Katibi: 1

KOCAELİ AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU

Kaloriferci destek personeli: 1

GEBZE KADIN KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU

Sıhhi Tesisat Teknisyeni: 1

Başvurular 23 Şubat-12 Mart tarihleri arasında yapılacak Adayların öğrenim durum bilgisi ve Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan bilgisi web servisleri aracılığı ile alınacak. İlanda belirtilen KPSS puan türü dışında farklı bir puan türünden başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak.

Adalet komisyonlarınca yapılacak uygulamalı sınav ve/veya sözlü sınava, lisans mezunları için 2020 yılı KPSS Sınavında KPSSP3, ön lisans mezunları KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alanlar başvurabilecektir. Başvurular e-Devlet üzerinden 23 Şubat-12 Mart tarihleri arasında saat 23.59'a kadar "www.turkiye.gov.tr" adresi üzerinden giriş yaparak, "Adalet Bakanlığı İş Başvurusu" ekranı kullanılarak gerçekleştirecek. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.