Özel Medical Park Kocaeli hastanesinde kızını ameliyat ettiren Ahmet isimli vatandaş, kontrol için 2 ay sonra aldığı randevunun 3 defa ertelenmesi sonrası isyan etti.

Her seferinde doktorun ameliyatının olduğu söylenerek randevunun ertelendiğini öne süren vatandaş, bıraktığı şikayetin de dikkate alınmadığını, kendisine dönüş dahi yapılmadığını iddia etti.

Ahmet isimli vatandaşın şikayetvar.com’a yazdığı şikayet yazısı noktası virgülüne şöyle:

“Medical Park Hastanesi'nde kızım ameliyat oldu. Doktor 2 ay sonrası için kontrol dedi. Biz de randevumuzu aldık 04.03.2023 saat 10:00'a. Daha sonra aradılar doktorun ameliyatı var randevumuzu 03.03.2023 saat 10:00'a alalım randevunuzu dediler tamam dedik. Sonra tekrar aradılar doktorun o tarih ve saatte ameliyatı var randevunuzu 03.03.2023 saat 11:00'a alalım dediler tamam dedik. Sonra tekrar aradılar doktorun o tarih ve saatte randevusu var dediler ama bu kadarı da ayıptır.


Madem randevularınıza uymayacaksınız neden randevu veriyorsunuz, randevu veriyorsanız da doktor ameliyatlarını bize göre ayarlasın. Zaten çok acil bir ameliyat olsa bu kadar zaman öncesinden randevu değiştirmek için aramazlar.

Ayrıca hastanenin hasta haklarını aradım şikayet kaydı oluşturdum ama zahmet edip aramadılar bile. Medical Park Kocaeli Hastanesi KBB uzmanı Dr. ****.”