Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu duyurdu. Rapora göre önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı 21 dereceye kadar çıkacak ve ardından 15 derece birden düşecek. Yüksek kesimlerde kar, deniz seviyesine yakın kesimlerde ise karla karışık yağmur bekleniyor. İşte haftalık hava durumu…

Bugün güneşli olan hava, yarın yerini yağmura bırakacak. Günlük tahminde yarın için saat 03.00-12.00 arasında sağanak yağış, sonrasında ise çok bulutlu hava tahmini yapılırken haftalık tahminde ise hafif yağmur tahmini yer alıyor. Sıcaklık, yarın en düşük 13, en yüksek 19 derece.

25 Ocak Pazartesi günü hava yağmurlu, sıcaklık ise değişmeyecek.

26 Ocak Salı günü de hava yağmurlu, sıcaklık en düşük 14, en yüksek 21 derece.

27 Ocak Çarşamba günü yağmur sürecek, sıcaklık 15 derece birden düşecek. En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 6 derece olacak.

28 Ocak Perşembe günü yüksek kesimlerde kar, deniz seviyesine yakın kesimlerde ise karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık en düşük 2, en yüksek 5 derece seviyesine gerileyecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise 29 Ocak Cuma günü havanın bulutlu, 30 Ocak Cumartesi günü ise yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıkla ilgili ise tahmin belirtilmemiş.