2021 yılında kurulan ve aradan geçen 3 yılda örgütlenme konusunda sürekli sorun yaşayan Genel Başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi'nde istifalar devam ediyor. Özellikle genel seçim döneminde adaylara gösterilen tepkilerle birlikte partide artan istifalara bir yenisi daha eklendi. Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Kürşat Gökdemir, il yönetiminin bir kısmı ile birlikte istifa hem görevinden hem de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda "Kurulduğu günden bu yana elimden gelen tüm desteği verdiğim Memleket Partisi'nden istifa ediyorum. İnşallah bu bir toparlanma vesilesi olur ve ders alınır." diyerek şu açıklamayı paylaştı:

HER ŞEYE "TAMAM" DEDİK
“Memleket Partisi'nin kurulduğu ilk günden itibaren genel başkanımıza olan inancım ve güvenimle maddi, manevi, tüm desteğimi esirgemeden bugünlere taşıdığımız Kocaeli örgütümüz her zaman genel başkanın ve genel merkezin kararlarına saygı gösterdi. Genel seçimlerde atama ile vekil adayına ve tepeden inmeye ‘Tamam’ dedik! Genel Başkan adaylıktan çekildi ‘Tamam’ dedik. 6 ay sahalara çıkmadı yine ‘Tamam’ dedik.


HEM BAŞKANLIKTAN HEM PARTİDEN
‘Dumlupınar'da toplanıyoruz’ dedi tereddüt etmeden destek verdik. Kocaeli olarak yerel seçimlere büyük bir özveriyle hazırlandık ve elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ancak bu süreçte, genel merkezin bizi dikkate almadan ve kendi aldıkları kararların bilgisini bize vermeye tenezzül bile etmeden emeklerimizi yok sayarak hareket etmesi, bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu şartlar altında daha fazla bu gönüllü mücadeleye devam etmeyeceğimizi, tüm partili arkadaşlarımıza, gönül veren halkımıza bildirmek isterim. Verilen emeklerimizi yok saymalarına, Ben yaptım oldulara karşı Kocaeli il başkanlığı görevimden, parti üyeliğimden ben ve yönetimdeki bazı arkadaşlarım istifa ediyoruz.

BU İSTİFA BİR SON DEĞİL
İstifamız Memlekete hizmet etme sevdamızın sonu değildir. Hizmet bilincimiz bir partiye bağlı değil, yüreğimizden gelmektedir. Başka platformlarda memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu istifa bir son değil, yeni başlangıçların habercisidir. Kurucu liderimiz Başkomutan Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Mücadele bizim doğamızda var, mücadeleyi Türk milletinin onurunun korunması gereken her ulusal platformda yerine getirmek üzere yemin etmiş Atatürk milliyetçisi, vatansever neferler olarak mevcut görevimizden ayrılmayı uygun bulduk. Görevi devralacak arkadaşımıza başarılar dilerim”