VELİ TOPLANITISINDA SİYASET ORTALIĞI KARIŞTIRDI
 
FEM Dershanesi Dilovası Şubesi’nde geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen veli toplantısı hükümeti ve Başbakanı karalama toplantısına dönüşünce veliler tepki gösterdi. FEM Dershanesi’nin düzenlediği toplantıya katılan velilere AK Parti’yi ve Başbakan’ı karalayan sinevizyon gösterisi izlettirilmesi, Başbakan’ın PKK ile işbirliği yaptığına dair görüntülerin izlettirilmesi vatandaşla öğretmenler arasında tartışmanın yaşanmasına neden oldu.
 
BAŞBAKAN İLE PKK’YI AYNI SAFTA GÖSTERDİLER
 
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan öğrenci velisi Murat Temiz, “Bizi veli toplantısı diye çağırdılar. Ancak gittiğimizde bizlere toplantı öncesi sinevizyon gösterisi izlettirmek istediler. İzlediğimiz sinevizyonun başında “Recep Tayyip Erdoğan’a verilen oyların nereye gittiğini biliyor musunuz? diye bir yazı çıktı. Ardından Başbakanımızın PKK ile aynı safta yer aldığını ve ülkemizi uçuruma sürüklediğini belirten gösteri yapıldı. Ve Başbakana oy verilmemesini istediler. Bunların Başbakanımızı ve çözüm sürecini karalamak için yapılan sinevizyon gösterisine bizler tepki gösterdik. Tepkim sonrası direk çocuğumun kaydını sildirdim.
 
ÇOCUKLARIMIZI KİMLERE EMANET EDİYORMUŞUZ
 
Burası nasıl bir dershanedir. Dershane mi siyaset yerimi anlamadık. Çok yazık. Çocuklarımızı kimlere emnat ediyormuşuz. FEM Dershanlerini bu anlayışından dolayı kınıyorum. Yetkililerinde biran önce olaya el atmasını istiyorum.”dedi.