Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Milli Görüş kimsenin koltuk değneği olmamalıdır" vurgusuyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Milli Görüş'ün DEM Parti’nin açıkça desteklediği CHP Adayının kazanması için söylem üretmemesi gerektiğini ifade eden Özcan, "Milli Görüş’ün zaferi için çalışmak yerine iktidarı güçsüz bırakmak için üretilen siyaset ve buradan söz ettiğim muhalefet partisinin değirmenine su taşımayı kabul etmiyorum." sözleriyle istifa etti.


DERİNCE SANA SAHİP ÇIKACAKTIR
Bu açıklamaya tepki gösteren Kars Ardaha Iğdır Vakfı eski Başkanı Mehmet Irak, CHP’nin Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’ye destek çıkarak şu ifadeleri kullandı: “DERİNCE HALKI BU OYUNU BOZACAKTIR...
Sayın Sertif Gökçe Derince'de hangi siyasi parti ilçe başkanı ya da kim istifa ederse etsin. AK Parti'ye kim çalışırsa çalışsın. Derince halkı sana sahip çıkacaktır.
Derince halkı bu oyuna gelmeyeceği gibi oynanan her türlü oyunu bozacak ve oynanacak oyunların hepsini görecektir.

 

GİT AK PARTI’DE SİYASET YAP
Herkes sana saldırıyor. Hamdolsun. Sende zerre kadar hata, sende zerre kadar leke bulamadılar. Şimdi Yeniden Refah Partisi ilçe başkanını istifa ettirdiler. Neymiş efendim CHP'ye kazandırmak istemiyormuş. Hadi oradan sen kimsin de Derince halkı adına konuşuyorsun. Senin niye istifa ettiğini çok iyi biliyorum. Gerekirse yazarım. Sen partini büyültmek için ilçe başkanı olmamışsın. Sen Ak parti kazansın diye ilçe başkanı olmuşsun. Şimdi YRP'li arkadaşların sana nasıl hitap ettiklerini buradan yazmıyorum. O zaman gideceksin ve Ak Parti'de siyaset yapacaksın. Gerçi seni Ak Partide almaz.
Derince halkı Sertif Gökçe'ye sahip çıktı ve çıkmaya da devam edecektir.

ALLAH BÜTÜN TUZAKLARI BOZANDIR
Siz ne yaparsanız yapın Allah'ın da hesabı var. Sayın başkanım Allah Al-i İmran Suresi, 120.ayette derki: "Size bir iyilik dokununca tasalanırlar, size bir kötülük isabet ettiğindeyse buna sevinirler. Eğer siz sabreder ve sakınırsanız, onların 'hileli düzenleri' size hiçbir zarar veremez. Şüphesiz, Allah, yapmakta olduklarını kuşatandır." Saygıdeğer başkanım. Hiç merak etme Allah bütün kötülükleri gören ve tuzakları bozandır.”