Tarihi değerlerine sahip çıkan İzmit Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Akçakoca Mahallesi’nde bulunan Şehr-i İzmit Kafe’nin açılışını gerçekleştirmişti. İşletmesini tamamen İzmit Belediyesinin yaptığı kafe, açılışının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar hizmete girmesinin ardından Şehr-i İzmit Kafe’de doğum günü ve toplantı gibi organizasyonlarını gerçekleştirmeye başladılar.

ONAT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Körfez manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Şehr-i İzmit Kafe, Onat Ailesi’nin doğum gününe ev sahipliği yaptı. Ebru - Tamer Onat çifti 2 yaşına giren çocukları Bora’nın doğum gününü Şehr-i İzmit Kafe’de büyük bir keyifle kutladı. Doğum günü için bir araya gelen Onat Ailesi ve dostları Şehr-i İzmit Kafe’nin müthiş manzarasına karşı keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

İDEAL BULUŞMA ALANI
Geniş ve ferah yapısıyla toplu etkinlikler için ideal bir buluşma alanı olan Şehr-i İzmit Kafe, site toplantısı yapmak isteyen mahalle sakinlerini de ağırladı. Kısa süre içerisinde vatandaşların yoğun bir şekilde kullanmaya başladığı Şehr-i İzmit Kafe tüm İzmitlilerin mutlu günlerine ev sahipliği yapmak için en iyi şekilde çalışmalarını sürdürüyor.