Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı meclis toplantısı Güngör Ayhan Başkanlığında Körfez Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleştirildi.
ÖZTÜRK AY İÇİNDEKİ FAALİYETLERİ ANLATTI
Eylül Ayı meclis toplantısında ay içinde gerçekleştirilen faaliyetlere değinen Recep Öztürk Ahilik Haftası ile ilgili yaptığı konuşmada ’geçen hafta kutladığımız ahilik haftası hepimzi için büyük önem taşımaktadır. Ahilik, ticari ve sosyal hayatta güzel ahlak, doğruluk, alçak gönüllülük, kardeşlik, yardımseverlik, herkesin kendi sanatında yükselmesi ve gelişmesi gibi değerleri esas alan köklü bir müessesedir’’ dedi. Önceki gün Kuzey Irak'ta İkmal konvoyunun geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu iki Askerimizin şehit olması ile ilgili de konuşan Öztürk Gölcüklü Şehidimiz Astsubay Üst Çavuş Volkan Tantürk ve Piyade Teğmen Fikret Dinçer'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve Milletimize Başsağlığı dileriz’’ dedi.
ÖZTÜRK ‘’KÖRFEZ’DEN 30 İŞ ADAMI İLE BİRLİKTE İŞ GEZİSİNE GİDECEĞİZ’’
Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk konuşmasında ‘’26-30 Eylül tarihleri arasında Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova’ya ticari işbirlikleri oluşturmak amacıyla gezimiz olacak. Yaklaşık 30 kişilik bir heyetle yapacağımız ziyaretlerimiz de Karadağ Ticaret Odası, Türk iş adamları derneği Başkonsolosluk, fuar gezileri, ikili iş görüşmeleri başta olmak üzere pek çok program ve ikili iş görüşmelerinin yapılacağı bir akış hazırladık. Amacımız hem ilçemize yatırımcı çekmek hem de gideceğimiz ülkelerde ki Pazar ortamını görerek bundan sonraki süreçte yeni iş birlikleri geliştirmek’’ dedi.
ESKİ YÖNETİCİLERE PLAKET VE BİLGİLENDİRME SUNUMLARI DEVAM ETTİ
Körfez Ticaret Odası aylık olağan meclislerinde odada görev almış eski yöneticilere plaket takdimleri devam ediyor. Bu kapsamda 2009-2013 yılları arasında mecliste görev alan Hamit Akbulut’a plaket takdimi yapılırken Komite sunumlarında Ayşe Hacet Aşar Soma Kadın Kooperatifi ziyareti, Halk Sigorta Ticaret Alacak Sigorortaları Direktörü Ali Sertaç Canal Ticari alacak sigortaları, Avukat Murat Gülbiçim Kişisel verilerin korunması kanunu ve Kredi Garanti Fonu Müdürü Sinan Aklar ise Kredi Garanti Fonu Destekleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.