Körfez Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Ender Oğuz’un “Suriyelilerden rahatsız olan Allah’tan da rahatsız” diyen Bekir Develi’nin ilçede konferans vermesini tepki göstermesi üzerine AKP’li Meclis Üyesi Mete Bilgin İzmit Belediyesi gibi CHP’li belediyelerin PKK, DHKPC sempatizanı sanatçıları getirdiğini söyledi. Bilgin’in sözleri sonrası çıkan kavgada Başkan Söğüt meclisi kapattı.

 

İZMİT BELEDİYESİNİ HEDEF GÖSTERDİ

Yaşanan olayın ardından CHP Körfez İlçe Örgütü, Körfez Belediyesi önünde basın açıklaması düzenledi. Açıklamada sözü alan CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal şunları söyledi: “Körfez Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısına sakin başladık. Körfez e yakışır şekilde samimi ,dostane, candan ama aksiyon dolu bir sekilde sonuçlandırdılar . İyi partili Ender Oğuz kardeşimiz ‘Neden hep AKP tabanlı , AKP sıralarında bulunan sanatçıları Körfez’e çağırıyorsunuz halkın hepsine hitap etmiyor’ demesinden sonra AKP’li meclis üyesi Mete Bilgin İzmit Belediyesini hedef göstererek biz sizin belediyeniz gibi DHKPC’li PKK’lı sanatçılar getirmiyoruz.

 

CHP VE İYİ PARTİ’Yİ YOK SAYDI

Biz muhafazakar kesime hitap eden sanatçı ve yazar getiriyoruz ama Körfez’de de halk memnun demesi maalesef ortalığı birbirine kattı. CHP meclis üyemiz Erkan Uygun da bu duruma kayıtsız kalmayarak haliyle Mete Bilgin e tepki gösterdi. Millet ittifakı meclis üyeleri sükunet ile söz beklerken Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mete Bilgin’e destek olurcasına toplantıyı kapatarak salondan ayrıldı. Söğüt İyi Partili ve CHP’li meclis üyelerini yok sayarak meclise kara bir leke sürmüştür. Görevi boyunca sürekli eleştirilerin hedefinde olan Şener Söğüt Körfez’i yönetemediği gibi bir toplantıyı bile yönetemediği gözümüzden kaçmamıştır.

 

ŞİMDİ SORUYORUZ SİZLERE

Kürt açılımıı diyerekten sahne de ŞİVAN PERVER ile MEGRİ MEGRİ şarkısını sizler söylerken terörist olmuyormusunuz ? Bu ne perhis bu ne lahana turşusu ?

Adamları dağdan çiçeklerle karşıladınız sustuk ! APO’nun mektubunu bu ülkenin kanalında Seçim propagandası yaparak kardeşine okuttunuz yine sustuk ! FETÖ terör örgütüdür kabulumuzdur sizler ve ağababalarınız HOCA EFENDİ LÜTFEN ÜLKENE DÖN diyerek ağladı biz yine ona da sustuk !

 

AMA ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Sözde muhafazakar sanatçı yazar BEKİR DEVELİ nin açın bir geçmişine dönün bakın ! Bu adam FETÖ nün kanallarından birinde yıllarca program yapmış mı yapmamış mı ? METE BİLGİN şimdi FETÖ bir terör örgütü ise, bunun kanalında çalışmış bu sanatçı yazar TERÖRİST değil mi ? Sen bize kimi savunuyorsun veya bizim belediyemizin yani izmit belediyesinin proramlarına çıkan sanatçılarına nasıl olurda dil uzatma hakkı bulursun kendinde ?

FATMA KAPLAN HÜRRİYET görevi başında olduğu sürece programlarına çıkarttığı sanatçıları sayıyorum !

VOLKAN KONAK , ŞEVVAL SAM , EMİRCAN İĞREK , DUMAN , ATHENA , RETROBÜS , MANGA , GÖKSEL , FATMA TURGUT , YENİ TÜRKÜ , ŞANIŞER SOKRAT , İKİYE ON KALA GRUBU , TEOMAN , SUZAN KARDES , PERABAND , HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ , TURUNCU PERON !

ŞİMDİ SÖZ HAKKI KÖRFEZ HALKINDA !