Körfez Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumu Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu sonrasında açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Söğüt, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Muzaffer Baştopçu’yu da rahmet andıklarını belirterek, “Sizlerin huzurunda hem ilçemiz hem şehrimize kazandırdığı hayırlı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Allah rahmet eylesin” dedi.


MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ
Gündem maddeleri arasında yer alan 2024 yılı bütçe görüşmeleri de gerçekleştirildi. Komisyon üyelerinin konuşması sonrasında muhalefet meclis üyeleri de görüşlerini aktardı. Müdürlük nezdinde oylamaya sunulan bütçe ve performans programı oy çokluğu ile kabul edildi. Başkan Söğüt, 1 milyar 330 milyon TL’lik bütçenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Başkan Söğüt, 1 milyar 330 milyon TL’lik bütçeyi değerlendirdiği kısa konuşmasında, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 42,5’luk artış olduğuna değindi.Muhalefet meclis üyelerinden gelen soruları da tek tek cevaplayan Başkan Söğüt, “Biz açık ve şeffaf şekilde her soruyu cevaplıyoruz. Tüm meclis üyelerimiz de görüşlerini aktarmakta özgür. İlçemize, Kocaelimize hayırlı olsun” dedi.