“4,5 YILDA YAPAMADIN ŞİMDİ Mİ YAPACAKSIN?”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Ankaralılar Derneğinde gelecek dönemde aday olması ve seçilmesi durumunda yapacağı projelerin müjdesini vermesini sert bir dille haftalık olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında eleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, 4,5 yılda vaat ettiği 41 projeden 8 tanesini yapan birisinin böylesine halkın gözüne bakarak kandırmasının siyasi etiğe sığmadığını söyledi.
 

Haftalık olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında Belediye Başkanı Adnan Köşker’e seslenen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Yüreğin yetiyorsa topla ilçe başkanlarını istediğin yerde istediğin platformda istediğin mekanda bir açık oturum yapalım ve büyük laflarla halka anlattığın ve yaptım dediğin projeleri birde bize anlat ki yaptın mı yapmadın mı halka gösterelim” dedi.

“BURNUMUZA PİS KOKULAR GELİYOR”

Süslü kelimelerle halkın gözünü boyayabilirsin fakat siyasetle uğraşan bizlerin gözünü boyayamazsın diyen Başkan Çelik, “Değişim devam edecek diyor sayın başkan. Hangi değişim evet bir değişim var o da halka zulüm yönünde bir değişim. 2002 yılında 16 bin küsurlarda olan araç sayısı 2012’de 60 bin küsurlara çıktı. Bu rakamlar sadece 41 plakalar için geçerli. Bunun yanında trafikte hiçbir adım atılmadı. Sadece kaldırımlar genişledi yollar daraldı. Yani olmayan bir trafik sorunu becerikli idarecilerimiz sayesinde ortaya çıkarıldı. Sorun yokken ilçemizde artık ciddi ve kronik bir trafik sorunu var. İnşaat yapacak olanlardan hemen otopark parası alınıyor. Parkomatçıların aldıkları zulüm paraları da aynı şekildedir. Bu paralar nereye gidiyor. Bunlar için BİMER’e soru sorduk aldığımız cevap bizleri tatmin etmedi üstü kapalı geçiştirdiler. Şimdi biz bu işi yargıya intikal ettireceğiz. Gebze halkının bir delikli kuruşunu yedirtmeyiz sizlere.” dedi.

“O LEVHALARI YENİDEN ASACAĞIZ”

Hafta sonu gerçekleşen istişare toplantısı hakkında da konuşan Başkan Çelik, “Gebze’ye tekrar Milli Görüşçü belediyeyi kazandırmak ve Belediye’nin girişine tüm müdürlerin ve başkanın makam koltuklarının arkasına"Rüşvet alan da Veren de Mel'undur" yazısını asmak için genişletişmiş istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Elhamdülillah çok da güzel geçti. Arkadaşlarımız hür iradeleriyle gönüllerinden geçen isimleri Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyelikleri için yazdı. Biz vazifemizi yaptık. Artık İl Teşkilatı ve Genel Merkezimizin vereceği karara saygı duyup aday kim olursa olsun arkasında dimdik bir "Elif" gibi duracağız ve çalışacağız. Bu seçimlerde ikilik yok birlik var. Ayrılık yok kardeşlik var. Fitne yok dostluk var. Herkes kendisine yakışanı yapacak ve Cenab-ı Allah neyi yazmışsa O olacak” dedi.