MHP üzerinde hesaplar yapıldığını ve oyunlar oynanmak istediğini savunan Kural, amaçları '' MHP MKYK üyesi Erkan Azeri üzerinden MHP'yi operasyon çekme gayesinde" olan kişilerin olduğunu söyledi.

Serkan Kural ''Milliyetçi Hareket her devirde siyasi suikastların hedefi olmuş, entrika ve psikolojik saldırılarla çarpışmıştır. Her dönemde birilerinin elleri sürekli Milliyetçi Hareket’in içinde olmuştur. Şimdide MHP'ye, Erkan Azeri üzerinden çekilmek istenilen operasyonu harekete geçirenlerin renkleri belli olmayan, İYİ Parti saflarında yer alan bazı kişiler tarafından gerçekleştiğini biliyoruz. Bu kutsal davanın altını oymak için, davamızın dimdik savunucusu olan Erkan Azeri'ye operasyon çekiyorlar sorusu gündemde yer alıyor. Bu sorunun cevabı Kocaelimizde en çok direnen dava kavgasında asla geri adım atmayan Erkan Azeri'yi itibarsızlaştırmaktır.

FARKLI MASKELERLE KARŞIMIZA ÇIKAN MELANETLER

Çünkü, kirli emeller peşinde koşan ve her devirde farklı maskelerle karşımıza çıkan melanetler,  Azeri'yi aşağıya indirirsek MHP Kocaeli'yi bitiririz gibi asla gerçekleşmiyecek hayaller peşinde koşarak ahlak dışı iftiralar ile dolu operasyonlarına hız kattılar. Herkesin anlayacağı dili çok iyi biliyoruz. En sert şekilde cevap vermektende çekinmedik, çekinmeyiz. Renkleri belli olmayan siyasetçi kimliğine bürünmüşler, Türk milliyetçiliğiyle kan davalı tescilli Türk düşmanları ve FETÖ medyasının silahşörleri üzerinden yapılan operasyonlar ile Milliyetçi Hareket’e ayar çekemiyecekler. 

ERKAN AZERİ'DE BUGÜN HEDEF TAHTASINDA

Ülkücülük ve dava adamlığı, güç ve zahmetli bir uğraştır. Erkan Azeri'de bugün hedef tahtasında bunun mücadelesini veriyor. Bu kutsal davanın altını oymak için yola çıkanlara karşı, sadakatle davasına sahip çıkma görevi ve sorumluluğu, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in gerçek sahibi gönül ve dava erlerinin omuzlarındadır '' dedi