Bölgemizin gözde konaklama tesislerinden olan Life Port Hotel 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenler için çok özel bir program hazırladı. 

Aşkın en romantik halini Sevgililer Günü’nde yaşamak isteyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak bu program için rezervasyon alınmaya başlandı.
 
CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE
Life Port Hotel, Sevgililer Günü programı, muhteşem aşk şarkıları eşliğinde yenecek gala yemeğiyle başlayacak. Çiftlere canlı müzik eşliğinde mükemmel bir gece hazırlayan Life Port Hotel, özenle hazırlanan bir menüyle de damakları şenlendirecek.
 
 
KONAKLAMALI PAKET
Life Port Hotel, müşterileri için bir de ‘Romantik Konaklama Paketi’ hazırlamış. Bu paket sayesinde, Sevgililer Günü gala yemeğinin ardından 2 kişi 1 gece konaklama gerçekleştirerek eşinizle beraber keyifli saatler geçirebilir; romantizme ertesi sabah otelde yapacağınız geç kahvaltı ile devam edebilirsiniz.
 
Tek gece konaklamalı Sevgililer Günü paketi (2 kişilik gala yemeği, limitsiz yerli içki, canlı müzik grubu, 2 kişi oda- kahvaltı bazında konaklama) 450.00 TL 

Life Port Rezervasyon 0262 751 36 20, 0530 657 73 73