Dilovası Polisan’da yaklaşık iki sene önce yapmış olduğu işin parasını alamadığını dile getiren Murat Kök söylemleri sebebi ile mahkemelik olmuştu. Alacak verecek olmadığını iddia ettiklerini anlatan Murat Kök, bu süreçte Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan ile yaşadığı diyalogları da basına açıklamıştı.

DAVA REDDEDİLDİ

Açıklamaları sebebiyle Polisan Holding ve Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan tarafından kendisine dava açılan Murat Kök’ün duruşması geçtiğimiz gün görüldü. Hakim, mahkemede davacı Polisan Holding ve Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan’ın “DAVA TALEBİNİN REDDİNE” karar verdi. Daha önce savcılıkta aynı dosya için “KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞI” yönünde tebliğde bulunmuştu.

ŞİMDİ GÖZLER ASIL MAHKEMEDE

Mahkeme tarafından Polisan Holding ve Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan’ın dava talebine karşı gelen tokat gibi karardan sonra şimdi tüm gözler tarafların arasındaki ticari davaya döndü. Bu davada da Murat Kök’ün haklı görülmesi durumunda daha önce konuyu haber yapan medya kuruluşlarını iftira atmakla suçlayan Polisan Holding ve Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan’ın basın toplantısı düzenleyerek özür dilemesi bekleniyor.