Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, son mahalle mitinglerini yapan Gölcük AK Parti İlçe Teşkilatı’nın son durağı Hisareyn Mahallesi oldu. Hisareyn Karaköprü Mahalle Teşkilatı Başkanı Ahmet Baltürk’ün organize ettiği salon toplantısına, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda coşkulu partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yücel, tüm Hisareynlilere teşekkür ederek, “Başbakanımız ne diyor, ‘Beraber ıslandık biz bu yollarda’ bizde bu akşam yağan yağmur altında, beraber ıslanacağız. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ankara’daki Uzun adamın başını öne eğmemek için son 3 günümüz kaldı. 3 gün daha sizlerden özveri ve fedakarlık bekliyoruz” dedikten sonra, Hisareyn AK Parti sesleri, havai fişek gösterileri ve sloganlar ile inledi.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ
İlçe Başkanı Yücel’den sonra söz alan, Belediye Başkan Adayı Ellibeş, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu gece de gördüm ki, evelallah Hisareyn’de de iş bitmiş. Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler, Mehmet Ellibeş’in ya da İbrahim Karaosmanoğlu’nun seçimi değil. Yeni Türkiye’nin seçimi. İnşallah sizlerin sağlam iradesiyle, Başbakanımızın başını öne eğdirmeyeceğiz. Bu anlamda sizlerden 3 gün daha uyumadan, ev ev gezerek, çalmadık kapı bırakmadan çalışmanızı istiyorum. Allah’ın izniyle Gölcük’te bu iş bitmiştir. Bundan kuşkumu yok ama oylarımızı yüzde 60’lara çıkartmak için çalışmalıyı. Bu yağmurlu havada bile bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun. 30 Mart akşamı hepinizi zafer kutlamasına şimdiden davet ediyorum. Ama ondan önce, cumartesi günü saat 15.00 da yapacağımız ‘Büyük Sevgi Yürüyüşü’ için hepinizi Anıtpark Meydanı’na davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi seçim öncesi göstermek adına bu yürüyüşe eksiksiz katılmanızı istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

BİZİ YIKMAYA GÜÇLERİ YETMEZ
Belediye Başkan Adayı Ellibeş’in ardından alkışlar ve sloganlar eşliğinde kürsüye gelen, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, sağanak yağışa aldırmadan mitinge gelen coşkulu kalabalığa ve özellikle kadınlara teşekkür ederek, “İnanın bu tabloyu gördüğüm zaman duygulanıyorum. İşte AK Parti’nin gücü, birliği ve beraberliği bu tablodan oluşuyor. Bu nedenle bizi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Ben bu akşam özellikle geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve başbakanımızın katıldığı Büyük Kocaeli Mitingine gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum. 100 Bin kişi toplayamaz dediler. 130 Bin kişi geldi Başbakanımızın mitingine. Arkadaşlar, 30 Mart Yerel Seçimleri bizim Kurtuluş savaşımız olacak. Partimizin ve başbakanımızın üzerine oynanan kirli oyunları 30 Mart’ta bozacağız. Allah hepinizden razı olsun. Ikın dişini 3 gün daha kaldı. İnşallah Kocaeli’nde 30 Mart akşamı 13-0 yapacağız ve bu zaferimizi hep birlikte kutlayacağız. Belediye Başkan Adayımız Mehmet Ellibeş’i sizlere emanet ediyorum” diye konuştu.