Gebze Medical Park Hastanesiyle ilgili hastaneye giden müşterilerden çok sayıda şikayet geliyor. Hastanenin kalitesiz hizmet verdiğini belirten ve hizmetinden memnun kalmayan hasta ve hasta yakınları şikayet ve memnuniyetsizliklerini sikayetvar.com internet sitesinden paylaşıyor. İnternet sitesi üzerinde yüzlerce hatta binlerce şikayet bulunuyor. Şikayet sahiplerinin bazıları gazetemize de ulaşıyor.

Gebze Medical Park Hastanesiyle ilgili bir şikayet tüm dikkatleri üzerine çekti. 3 aylık bebekleri Melis için Medical Park Gebze Hastanesi’ne giden Cesur ailesi bebeklerinin özel aşılar için kendilerine söyleyen bin 790 TL’nin 30 dakika sonra 2 bin 379 TL olarak tahsil edildiğini iddia etti.

30 DAKİKADA YÜZDE 33 ZAM

Yaşadıklarını anlatan baba Samet Cesur ''3 aylık bebeğimizin özel aşılar için Medical Park Gebze hastanesine geldik ilk olarak bize verilen fiyat 1790 olarak söylendi. Daha sonra aradan 30-45 dakika sonra aşıları yaptırmak için geri geldiğimizde 2400 olarak yeni bir fiyat verdiler. Bu kadar kısa süre içinde neden fiyat değişikliği olduğunu sorunca bizlik bir sorun değil zamlardan kaynaklı olduğu söylendi'' dedi.