Dünyanın her tarafından kanser hastalarını kabul eden ve kanser hastalarına şifa olan Prof. Dr. Coşkun Polat bölgemizde hizmet veren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde ayrılarak Okan Üniversitesine geçti.


Yaptığı sıradışı ameliyatlar ile hem Türkiye'de hem de Dünya'da büyük bir değer ve üne sahip olan Prof. Dr. Coşkun Polat Medical Park Hastanesinden ayrılarak, Tuzla'da bulunan Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak atandı. Coşkun Polat ismi için dünyanın dört bir yanından hastaların gelmesi ve şifa bularak, memnun ayrılmalarına gitmesine rağmen medikal park’dan niçin ayrıldığı kafalarda soru işareti bıraktı. Kocaeli için büyük bir kayıp olan Prof. Dr. Coşkun Polat’a yeni görevinde başarılar dileriz.

PROF. DR. COŞKUN POLAT KİMDİR?

Prof. Dr. Coşkun Polat, 1963 yılında Kars'ta doğdu. 1987 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Coşkun Polat, Konya'da mecburi hizmetini yaptı. 1996 yılında Sağlık Bakanlığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği'nde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 2001 yılına kadar aynı klinikte çalışmaya devam etti. 2001 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlayan Prof. Dr. Polat, 2007 yılında Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli, Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde eğitim aldı. Prof. Dr. Coşkun Polat, Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Cerrahi biriminde hizmet verdi.