CHP’de yeniden aday gösterilmeyen mevcut milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, “Partim görev versin, sandık başında da görev yaparım” diye konuştu


7 Haziran seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen CHP’nin mevcut milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, partisine hiçbir küskünlük taşımadan çalışmalarını sürdürüyor. Dün partisinin Dilovası ve Darıca ilçe örgütlerini ziyaret eden Kaplan, ilçe yöneticileri ve partililerle görüş alışverişinde bulundu. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kaplan, “Örgütümün emrindeyim. Görev verilirse, sandığın başında bile görev yaparım” diye konuştu.
 
ÇÖZÜME ULAŞTIRMAYA ÇALIŞTIM
4 yıllık milletvekilliği döneminde partililerin vermiş olduğu destek için teşekkür de eden Kaplan, “Sizlere layık olmak için çalıştım, Bölgemizin sorunlarını meclise taşımaya ve çözüme ulaştırmaya çalıştım. Bu süre içinde vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimi, hedef sıralamada olmak değil CHP’nin iktidar olması. Oraya gitmemizin sebebi de buydu. Ben milletvekili olarak doğmadım” dedi.