Dilovası Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir başkanlığında gerçekleşen Nisan ayı meclis toplantısında encümen ve komisyon üyelikleri oylamayla belirlendi.

Gerçekleşen Nisan ayı meclis toplantısı sonrası sosyal medya hesabında açıklamada bulunan meclise katılma yasağı bulunan Saadet Partisi Dilovası meclis üyesi  Metin Dalgalı, Dilovası Belediyesinin tüm meclis üyelerini ima ederek "2022 yılı denetim komisyonun denetimin raporu onaylanması çok sessiz sedasız geçmesi, galiba benim dışımda Dilovası’n da hiç bir kişinin aklına gelmemesi ve sorgulamaması manidar" diyerek göndermede bulundu.

İşte Metin Dalgalı'nın o açıklaması;

"Bu gün gerçekleştirilen nisan ayı Dilovası Belediye meclis toplantısında, 2022 yılı denetim komisyonun denetimin raporu onaylanması çok sessiz sedasız geçmesi, galiba benim dışımda Dilovası’n da hiç bir kişinin aklına gelmemesi ve sorgulamaması manidar? Soru şu ki Belediyeyi toplama kampı haline getirerek , alınan sözde personeller ( liyakat sahipleri hariç), Dilbel belediye şirketinin ne yaptığını, yöneticilerinin lüks hayat sürmeleri ve bunu hiç kimsenin sorgulamaması. Mal alımların neye ve kime göre alındığı. Doğrudan teminler ve ihale sonuçları. Yapılan bilbordlar verilen reklam, promosyonlar, Satılan arsalar, alınan paralar nerelere harcandığı, kişi ve kurumlara aktarılan paralar, kısacası kafamdaki sorular? 

Malum meclis üyesiyim ama mecliste yokum. Allah korkusu ve kul hakkı gözeten aklı selim insanlara, siyasetçi ve denetçilerin vicdanına bırakıyorum. Not : muhalefet meclis üyeleri, muhalefet şerhini koymuştur. Durum iktidar için başarı!" paylaşımında bulundu.