Saadet Partili Dilovası Belediyesi meclis üyesi Metin Dalgalı, helallik istediği açıklamasında Dilovası halkına seslendi.

 ''TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM''

Dalgalı ''Öncelikle tüm takip eden sosyal medya arkadaşlarım ve özel de tüm Dilovası halkını sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Malumunuz 31 Mart 2019 yerel seçimde , Saadet Partisi ile yapılan güç birliğinde 2. sırada meclis üyesi seçildim. O gün desteklerini sunan, tüm Dilovası hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim. Birlikte yol yürüdüğümüz, bu gün hayatta olmayan Dilovası koruyucu Belediye başkanı Ercan Dalkılıç ve Zeki Karataş ‘a Allahtan rahmet diliyorum.

''İYİ ŞEYLERİ ONAYLADIK''

31 Mart 2019 yerel seçimin de az bir farkla kaybettiğimiz, bir seçimde 6 arkadaş muhalefet meclis üyesi seçildik. Muhalefet Grup sözcülüğü yaptığım süre içerisinde, eğitim, sağlık, çevre, imar iskan ve kentleşme noktasında önergeler sunduk. Halkın yararına olan her iyi şeyleri onayladık. Halkın yararına olmayan konularda red oylarımızı belirletik.

''MECLİS ÜYESİ GÖREVİMİ SADECE 8 AY YAPABİLDİM''

Beş yıllık meclis üyesi görevimi, sadece 8 ay yapabildim. Görev yaptığım süre içerisinde, tüm meclis toplantılarını siz Dilovası Kamuoyuna, sosyal medya üzerinden de basınla paylaştım! Her ne kadar meclis üyesi olupta, iki ayda bir uzaklaştırma vererek, görevimi yapmama müsade etmeyen zihniyet olduysada, görevimi tam yapamadım. Bundan dolayı gecesini gündüzüme katan, emek veren, bizden beklentisi olan tüm DİLOVASI HALKINDAN ÖZÜR DİLİYORUM.

''NE YAPTIYSAM DİLOVASI HALKI İÇİN YAPTIM''

Tabi bir konuda çok rahatım. Dostlarımında rahat olmasını diliyorum. Çünkü hiç harama bulaşmadım. Kul hakkına girmedim. Her ne yaptıysam Dilovası halkı için yaptım. Bundan sebep herkesten HELALLEŞMEK İSTİYORUM. 31 Mart 2024 yerel seçimin şimdiden bölgemize ve ülkeye hayırlı olmasını diliyorum. Liyakatin, adaletin, hak ve hukukun esas olmasını temenni ediyorum. Kırmadan, üzmeden Demokratik bir seçim diliyorum'' dedi