Meclis üyesi kadrosuyla birlikte, ev ziyaretleri yoğunlaştıran Turan, Şekerpınar, Emek ve İnönü mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçmenle birebir görüşmeleri ve yakın ilişkileri ile dikkatlerini üzerine toplayan İskender Turan, “Biz halkımızla içiçe olacağımıza ve birlikte yönetim anlayışı belirleyeceğimize söz verdik bu toplantılarda bunun en büyük işaretidir. Her gittiğimiz evde karşılaştığımız tablo bizleri hayli mutlu ediyor, halk bizleri bağrına basıyor, desteklerini esirgemiyor, bizlerde 31 Mart’tan sonra halkımıza hakkettiği değeri vereceğiz” dedi.
 
 ‘BU SEFER SİZİ DENEYECEĞİZ’
 
Özellikle bir vatandaşın,” Bu mahallede CHP yi gördük Saadet Partisini gördük AKP’yi gördük ama hiçbirinden anlattıkları destekleri alamadık hizmetleri göremedik, bu sefer oyumuz size, bu sefer sizi deneyeceğiz ,inşallah sizin samimiyetinize güvenerek söylediklerinizin arkasında durup yapacağınıza inanıyoruz ve sonuna kadar arkanızdayız” dedi.
 
Çalışmalara Gümüşhane Kelkit Baba konağı Köyü açılışıyla devam eden Turan, “Bizler Ülkemizin çeşitli illerinden kalkıp Çayırova ’ya geldik ve bir aile olduk, Zamanla ortak değerlerimiz bir noktada buluştu, memleket ayrımı kalmadı hepimiz Çayırovalı olduk. Düğünümüzde beraber oynadık, cenazemizde beraber ağladık. Derneklerimiz bu birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı ortamlar, Gümüşhaneli Kardeşlerimize Derneklerinin hayırlara vesile olmasını diyorum”  dedi.