Yerel seçimler öncesinde tüm Türkiye genelinde kongre kararları alan ve çalışmalarını sürdüren MHP’de kongreler başladı. Kocaeli'de de ilçe kongreleri sürüyor. MHP Dilovası ilçe Teşkilatı’nın kongresi ise bugün gerçekleşti. Kongrede konuşmaların ardından ilçe başkanı belli oldu. Ülkü Ocakları Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, MHP Dilovası ilçe başkanı seçildi.

Kongrede İlçe Başkanı Erdem Sıtar'ın yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu. Sıtar'ın il delege listesinde görevi devir aldığı MHP eski Dilovası ilçe başkanı Ayhan Akay'ın 13 kişilik listede 10 karabasının yer alması partililerin tepkilerine neden oldu..

İşte o isimler; Erdem Sıtar, Ayhan Akay, İlhan Akay, Samet Akay, Yunus Emre Akay, Oğulcan Akay, Enes Akay, Eda Akay, Beyza Akay, Furkan Akay, Şükrü Dilmaç, Tuncay Kalay yer aldı.

Tepkilere neden olan liste sonrası MHP Dilovası eski yöneticilerinden 2023 genel seçimlerde MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan Dündar Polat, sosyal medya hesabında Kemal Sunal'ın Gurbetçi Şaban filminde bir kesit ile tepki gösterdi.

İşte o paylaşım;