MHP Gebze Kadın Kolları aralarında biriktirdikleri mavi kapakları Lokman Hekim Vakfına bağışlayarak birçok engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye umudu bağladılar

“Seçim çalışmaları bir yana, toplumsal sorumluluklar bir yana” diyerek organize bir şekilde faaliyetlerini sürdüren MHP Gebze Kadın Kolları herkese örnek olacak bir davranış sergilediler. MHP’li kadınlar bir süredir aralarında biriktirdikleri mavi kapakları Beylikbağı’nda bulunan Lokman Hekim Vakfına bağışlayarak tekerlekli sandalye umuduyla bekleyen birçok engelliye yardımcı oldular.

 

ÖZLER: SORUNLARA GÖZ YUMMUYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Özler, “Amacımız asparagas siyaset değil de daha çok uygulamacı, milli ve insani değerlere sahip çıkan ve toplumsal duyarlılığa bağlı bir anlayışta bulunmak. Bugün elimizden gelebildiği kadar mavi kapak toplayıp birçok engelli vatandaşımıza umut olduk. Yarın da başka sorunlarımıza çözüm arayıp elimizden geldiğince memleketimize yardımcı olmaya çalışacağız” şeklinde görüşlerini aktardı.