MHP Gebze İlçe Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, 'İlçe başkanımız Serkan Kural; göreve geldiği tarihten itibaren Gebze’de partimiz adına kalıcı işler yapmak , partimiz ve inandığımız davamız adına Gebze İlçe Başkanlığını bir adım daha ileriye götürmek adına neler yapabiliriz çabası içerisinde bu kanalı oluşturma fikri doğmuştur. Bu kanalda, İlçemiz Gebze ve Kocaeli başta olmak üzere röportajlar , arka plan bilgiler ve söyleşilerle toplumsal ve siyasete ilişkin konuları geniş bir yelpazede ele almayı hedeflediklerini duyurdu.

Güvenilir bilgi, bağımsız kanaat oluşturma
MHP Gebze İlçe Sekreteri Kürşat Tuğan hedeflerini “YouTube’daki bu kanal ile takipçilere güvenilir bilgiler sunmak ve bağımsız bir şekilde kanaat oluşturmalarını sağlamak istiyoruz” sözleriyle aktardı. Tuğan, bu kanalın “politika, ekonomi, bilim , müzik , siyaset ile ilgilenen Milliyetçi Hareket Partisi mensubu ve takipçileri başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza içerik sunma hedefiyle yola çıkıldığını belirtti.

Dünya çapında milyonlarca takipçi
Günümüzde kullanıcının bilgiye erişiminin hat safhada olduğu sürekli değişen rekabetçi ortamda, YouTube gibi sosyal medya ortamlarında içerik yayınlamak önemlidir.

Sosyal medyanın ve teknolojinin gücü kullanılmadığında ulaşılabilecek potansiyel kitle oldukça sınırlı iken, YouTube ile yapılan yayınlar sayesinde milyonlarca, hatta milyarlarca kişiye kendini tanıtabilmesine olanak tanımaktadır.

Sonuç olarak, kendini geliştirmeyi ve çağa ayak uydurmayı hedefleyen MHP Gebze İlçe Başkanlığımız için, adını duyurma, ilgi çekme ve büyüme noktasında Youtube kanalını kurmuş bulunmaktayız' denildi.