Türkiye genelinde günlerce konuşulan MHP Kocaeli İl binasında çekilen rüşvet videosunun yargı kısmında sıcak gelişme yaşandı. Bahadır Bostancı adında bir vatandaş belediye tarafından otelinin kapatılmaması ve ruhsat krizinin çözülmesi için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye 30 bin TL para verdiğini iddia etti.

BAHADIR BOSTAN ŞİKAYETÇİ OLDU
İl binasında çekilen ve içerisinde dönemin MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem olduğu video kamuoyuna düşmesinin ardından Bahadır Bostan, dönemin il sektereti İzzet Erdem ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den şikayetçi olarak konuyu yargıya taşıdı.

UZLAŞMA İSTEMEDİLER
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, eski il sekreteri İzzet Erdem ile rüşvet verdiğini söyleyen Bahadır Bostancı, uzlaşma bürosunda uzlaşmak istemedi.

DAVA DOSYASI AÇILDI!
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, eski il sekreteri İzzet Erdem ile rüşvet verdiğini söyleyen Bahadır Bostancı, ismin geçtiği dava dosyasında bugün sıcak bir gelişme yaşandı. Dava açılıp açılmayacağı merakla beklenen dava dosyası Kocaeli 2.Asliye Ceza Mahkemesi 26/10/2020 tarihinde yani bugün açıldı.


AYDIN ÜNLÜ VE İZZET ERDEM SANIK
Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek 2020/1041 ceza dava dosyasında Müşteki olarak Bahadır Bostancı yer alacak. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile dönemin il sekreteri İzzet Ederm sanık olarak yer alacak.