Ülkemiz 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden dolayı toplam 10 ilde yüzyılın felaketini yaşadı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afetin ardından tüm Türkiye yardım kampanyaları oluşturmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ise deprem bölgelerine yapılan yardımlarının yanısıra kentinin takımlarına da büyük ölçüde destek oldu. Geçtiğimiz günlerde gelirlerinin deprem bölgelerine bağışlanacağı Kocaelispor ve Sakaryaspor maçı için de bilet bağışında bulunan MHP Kocaeli, bu seferde Gebzespor&Kocaelispor müsabakası için 100 bilet bağışında bulundu. Bu karşılaşma 26 Şubat Pazar günü Alaettin Kurt Stadyumu'nda saat 14:00'da başlayacak.

"HER YARDIMIN YANINDAYIZ"
Deprem bölgelerine yapılan her yardımın yanında olmaya özen gösterdiklerinin altını çizen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, "Türkiye yüzyılın felaketini yaşadı. Ülkemiz büyük bir dayanışma örneği göstererek deprem bölgelerini yeniden ayağa kaldırmaya büyük uğraş gösteriyor. Biz de MHP Kocaeli Teşkilatı olarak deprem bölgelerine yapılan her yardımın yanında olmaya özen gösteriyoruz.


"BİZ GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ"
Gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı Gebzespor ve Kocaelispor müsabakası için MHP Kocaeli Teşkilatı olarak biz de 100 bilet bağışında bulunduk. Devletimizin bizlere emaneti olan depremzelerimizi yalnız bırakmamaya, yaralarına derman olmaya özen gösteriyoruz. Biz güçlü bir ülkeyiz bu sebeple başımıza gelen bu felaketi de atlatacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.