Yeniden Refah Partisi ( YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Anktikkapı’da teşkilatlarıyla bir araya gelerek aday tanıtım programına katılım gösterdi. Antikkapı’da gerçekleşen programda konuşan il başkanı Ali Taştan, sokaklarda YRP dışında parti göremediklerini söylemişti. Taştan’ın bu sözlerine MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan cevap geldi.

 

SÖZDE ESNAF ZİYARETİ

Demirbaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dün ilimizde gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi (YRP) aday tanıtım toplantısında akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğüm YRP Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, sokaklarda YRP dışında parti göremediklerini ifade etti. Kendisi sokaklara o kadar çıkmıyor olacak ki 7/24 sahada var güçleriyle çalışan Cumhur İttifakı’ndan bir haber. Dün sözde gerçekleştirecekleri ‘esnaf ziyareti’ programını parti yürüyüşüne çevirip var güçleriyle çalışan Cumhur İttifakı stantlarını gördüklerinde selam dahi vermemelerinden gözlerini gerçeklere ne kadar kapattıklarını anlayabiliyoruz.

 

BU ZİHNİYETLERE İZİN VERMEYECEĞİZ

Biz Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde, omuz omuza sahalarda vatandaşlarımızla, esnaflarımızla görüşüp dertlerini sıkıntılarını dinliyor çözüm üretmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bizler, yalan yanlış şekilde halkımızın gözünü boyamaya çalışan bu zihniyetlere hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde adım adım yürümeye devam edecek, Allah’ın izniyle alnımız ak bir şekilde seçim sürecimizi zaferle taçlandıracağız.”