Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen MHP Kocaeli İl Kongresi'nde güven tazeleyen MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bir mesaj yayımladı.

Demirbaş'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"12 ilçe kongremizi geçtiğimiz haftalarda il kongremizi ise geçtiğimiz gün bayram havasında geçirerek birlik ve beraberlik içinde tamamladık. Kongremizde bizi yalnız bırakmayan tüm Kocaelili ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Salonumuzu dava arkadaşlarımızla tıklım tıklım görmek beni çok gururlandırdı. Maziden atiye günden güne harlanan aşkla gururlar şerefle bayrağı teslim edeceğime kadar dava arkadaşlarımızla gündüz gece çalınmadık kapı bırakmadan yılmadan usanmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

GURURLA KOL KOLA BERABER YÜRÜYECEĞİZ
Cumhur İttifakı kuva-i milliye ruhudur. Cumhur İttifakı Türk milletinin duruşudur. Şimdi sıra 31 Mart seçimlerinde, hiç durmadan pes etmeden hazırlanacağız. Liderimizin izinde gösterdiği yolda güçlü Türkiye geleceğine emin adımlarla ulaşacağız. Artık hiçbir ülküdaşımın başı öne eğilmeyecek aksine gururla sükunetle kol kola beraber yürüyeceğiz. Ülkücü ülkücünün öz kardeşi şiarıyla birlik ve beraberlikten ödün verilmeyecek. Sizlerle partimizin bayrağını en üste taşıyacağımıza söz veriyorum."