Görevden alınan önceki dönem MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye yakınlığı ile bilinen MHP MKYK eski Üyesi Erkan Azeri'nin evinin önünde dün gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

İstifa eden Adem Emre Aygün'ün ardından İl Başkanı Yunus Emre Kurt tarafından atanan Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in MHP MKYK eski yedek üyesi Erkan Azeri’nin evini bastıkları ileri sürüldü.

Azeri’nin ablası Sevinç Hanım’ın kapıda durarak MHP’lileri içeri almadığı daha sonra ise Azeri’nin dışarı çıkmasıyla iki taraf arasında arbede sonrası karakolluk olan her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olduğu ve ifade verdiği öğrenilmişti.

ERKAN AZERİ'NİN EVİNİ NEDEN BASTILAR?

Sosyal medya hesaplarından yaptığı sivri paylaşımlar ile dikkat çeken Erkan Azeri bazı ülkücüleri rahatsız etti. İşte Erkan Azeri'nin o paylaşımları;

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İl binasında yapılan tadilatın ardından partide önce zihniyeti sonra mobilyalarını değiştirdiklerini açıklamıştı.

Kurt’un bu açıklamaları sonrası Erkan Azeri şu paylaşımda bulundu : “9 Şubat 1969 Yılında neredeysek oradayız ; MHP Genel Başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli‘ye karşı çoklu baro İçin HDP’lilerle kol kola olup adliye önünde açıklama yapmadık yapanlar haindir. Elbette önce zihniyet ; mensubu olduğun harekete olan samimiyetle ilgilidir .Zihniyet mobilya dizmekse hHerkesten para istediğinizle ilgilidir. Hadsizlik yapma ; Önce babanın Adliye koridorlarındaki neyle anıldığına bak. Alayı rüşvetçi diyor. Sen önce HDP ‘li Avukatlar ile ortak olan zihniyetini değiştir.”