İzmit Belediyesi’nin bu ay üçüncü kez gerçekleştirdiği ve olağanüstü toplanan Meclis toplantısında da yine araç satın alma kredisi için yetki isteyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bu talebi AK Parti’li ve MHP’li Meclis üyelerinin çoğunluğuyla reddedilmişti. Bu olayın ardından SMS ve billboard çalışmalarına başlayan Başkan Hürriyet’e AK Parti’li Meclis Üyesi Muharrem Tutuş yaptığı paylaşımla seslendi.


SOYGUN VURGUN TALAN

Tutuş paylaşımında şu açıklamalara yer verdi: “Şartları sen belirle, canlı yayında konuşalım. 3,5 yıldır, milletin parası ile yapılan ilan ve reklam harcamaları, duyurular, basın toplantıları ve milyonlarca SMS; bayan bahaneyi tatmin etmemiş ve hala insanları kandırabildiğine emin olamamış ki; Şimdi de belediyedeki soygun- vurgun ve talan düzenini unutturmak ve konuşturmamak için, mecliste aldığımız kararları çarpıtarak bilbordlara asmış.

YÜREĞİ YETİYORSA

1-) 15 gün önce kendisine bir dilekçe yazdım.
Bizler onun gibi milletin parası ile değil, kendi paramızla; Bu bilbordları, SMS sistemini, belediyeye ait ilan ve duyuru alanlarını kullanmak istediğimizi kendisine ilettim. Hala CEVAP VEREMİYOR. Çünkü doğrulardan korkuyor.

2-) Şimdi de kendisine başka bir çağrıda bulunuyorum.
Buyursun, dilediği kanal ya da alanda ve kendi seçeceği bir moderatörle, bağırıp çağırmadan, yere yatıp yuvarlanmadan beraber belirleyeceğimiz konular üzerinden ve İzmit'e kazandırdığı en kıymetli eser olan kızarmış dondurma eşliğinde,yüreği yetiyorsa canlı yayında tüm bu konuları konuşalım...