MÜSİAD adına ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Basın Yayın Komisyon Başkanı Ahmet Demir, Gençlik Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Efe ve Şube Müdürü Osman Karadaş katıldı.

 

MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Kurt, 25. yılını kutlayan MÜSİAD’ın Türkiye ve dünya genelindeki faaliyetlerini aktardı. Ali Kurt, MÜSİAD’ın sadece Türkiye’de değil artık dünya genelinde de çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. MÜSİAD’ın bugün dünyanın 165 farklı noktasında temsil edilip 11 bin üye kapasitesine ulaştığının bilgisini verdi. Ali Kurt ayrıca MÜSİAD’ın gençliğe verdiği önemi, bünyesinde kurulan Gençlik Kurulu ile ortaya koyduğunu ifade ederken üniversite gençliğine de her zaman kapılarının açık olduğunu vurguladı. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ise Gebze Teknik Üniversitesi’nin bölgenin en önemli kurumlarından biri olduğunu; çevresindeki TÜBİTAK, OSB’ler ve yeni kurulacak Bilişim Vadisi ile iş birliği içerisinde Gebze’ye hizmetlerine devam edeceğini açıkladı. Haluk Görgün; MÜSİAD’ın çok büyük bir kurum olduğunu ifade ederken misyonuyla MÜSİAD, ülkeye çok önemli hizmetlerde bulunmuştur, dedi. Haluk GÖRGÜN, her zaman MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşları ile bir arada olmayı ve ortak projeler geliştirmeyi istediklerini belirtti.

 

Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, GTÜ Rektörü Haluk Görgün’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken Haluk Görgün de MÜSİAD Gebze Şubesi’ni ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti iletti ve en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacağını bildirdi.