CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmaya hazırlanan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye üye olduktan sonra ilk ziyaretini İzmit CHP'ye yaptı. Ankara'dan İzmit'e gelen Sarıgül, CHP'liler tarafından resmen miting havasında karşılandı. Beraberince yüzlerce araç ve kendisne destel verenelrler İzmit'te gelen Sarıgül adeta şov yaptı. Kocaeli'nin dört bir yanından gelen partililer Sarıgül'ü görebilmek için alanları doldururken, CHP'nin önemli isimleri ise bir araya geldi.
 
COŞKU HAKİMDİ
 
Perşembe Pazarı'nın karşısında ellerinde Türk bayrakları ve CHP bayraklarıyla bekleyen partililere parti müzikleri eşlik etti. Yaklaşık 500 kişilik bir grubun hazır bulunduğu alanda coşku hakimdi. Simitçilerin ekmek parası kazanmak için tezgah açtığı yerde partililer birlik mesajları verdi. İzmit'in köylerinden de gelen CHP'liler Sarıgül'e destek vermek için yerlerini aldı. Alanda bekleyen partililere ynı zamanda Mustafa Sarıgül imzalı sarı kıravatlar, kadınlar için ise kırmızılı beyazlı flarlar dağıtıldı.
 
PARTİLİLER KARŞILADI
 
Sarıgül'ü karşılamak için alanda; CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Keramettin Gençtürk, Mustafa Sarıgül'ün ekibinden İl Emniyet eski Müdürü Affan Keçeci, Sarıgül'ün vekili Eyüp Bingül, Hakan Tanta, Aysun Özcan Erenkaya, esi il başkanı Cengiz Sarıbay, il ve ilçe kadın kolları başkanları ve partililer yer aldı. Efsane başkan Sefa Sirmen boynundaki Kocaelispor atkısıya partililerin sevgisini topladı.
 
Yürüyüş Yolu'nu takip ederek CHP İzmit ilçe binasına gitmesi planlanan Sarıgül yaşanan izdiham nedeniyle otobüsle ilerledi. Sarıgül otobüs içinden kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.