Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze MÜSİAD ailesini hızla büyütüyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, başkan olduğu günden belli yoğun bir tempo içerisinde olduğu gözlerden kaçmıyor. Kentimizde nerede bir düğün, cenaze, açılış organizasyonları ve  siyasi parti toplantılarına kadar her programda yer alıyor. Diğer dernek başkanlarına da örnek olacak şekilde çalışmalarını yürüten başkan Nihat Yıldırım, Gebze MÜSİAD ailesini de her geçen gün büyütüyor. 

Geçtiğimiz günlerde yeni dernek binasında kahvaltılı program düzenliyen Başkan Yıldırım, her geçen gün Gebze MÜSİAD ailesinin büyüdüğünü ve çalışmaların tüm hızla devam ettiğine vurgu yaparak, "Üye sayımızı artırıp şube yerini değiştirdik. Bizler büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu ailede de hizmetkâr olmak herkese nasip olmaz. Hedefimiz 2017 yılının sonuna kadar üye sayısını yüze çıkarmaktır. Her ay üyelerimiz ile bir araya gelerek kahvaltılı programlar yapacağız. Tüm gayemiz birlikte hareket ederek önce kendi içerimizde ticaret yaparak kentimizin ekonomik gücünü arttırmaktır” dedi.

Şube Başkanı Yıldırım’ın ardından selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,”Bu ülkenin gerçek sahibi olan iş adamları farklı oluşumlar altında olamaz. Hepimiz bir araya geldiğimiz de bir emperyalist şirket kadar değiliz. MÜSİAD ailesi bu konuda çok önemli ve sorumluluklarıda oldukça fazla. Daha çok çalışarak üreten bir Türkiye olmalıyız ” dedi