Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Sarıkamış Şehitlerini anma nedeniyle mesajı bir mesaj yayınladı.

Başkan Yıldırım, 1914 yılında Sarıkamış Harekatı sırasında Ruslarla mücadele etmek için Kafkas Cephesindeki Birliklerin çetin kış koşullarında Allahu ekber dağlarında donarak şehit olmasının 103. Yılında andıklarını ifade etti.

Başkan Yıldırım, "Yokluklar içinde kış şartlarında giyecek bir elbisesi bile olmayan 90 bin Kahraman Türk Askerinin bir birlerine sarılı halde donarak şehit olması 103 yıldır Türk Milletinin büyük bir acıyla kalbini sızlatmaktadır. Bu mücadelenin kutsallığı ve kahraman askerlerimizin cesareti bizlere de büyük sorumluluklar yüklemiştir. Bugün de bizler bu fedakarlığın bilincinde olarak onların izinde birlik ve beraberlik içerisinde vatan için her koşulda çalışmak durumundayız. Sarıkamış’ta ve yurdun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyor şükran ve minnetle anıyorum. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun” dedi.